You are here: Home » Accessoires » Leifheit lanceert de 2-in-1 vloerreiniger Regulus Aqua Power Vac

Leifheit lanceert de 2-in-1 vloerreiniger Regulus Aqua Power Vac

geschreven door Constance

Leifheit maakt je dagelijkse huishoudelijke leven gemakkelijker. En met de nieuwe Regulus Aqua Power Vac wordt het nu nog gemakkelijker. Het is de eerste elektrische vloerwisser van Leifheit die tegelijkertijd het vuil opzuigt én de vloer reinigt.

Je hoeft niet eerst te zuigen en daarna te dweilen, maar het kan in 1 keer, dus dat werkt heel gemakkelijk. Je gebruikt altijd vers reinigingswater dankzij het twee-tanksysteem en de Regulus Aqua Power Vac is draadloos voor maximaal gebruiksgemak en flexibiliteit.

Met Regulus Aqua Power Vac van Leifheit verwijder je 99,99% van bepaalde virussen en doordat ie draadloos is heb je een grote bewegingsvrijheid. En de interne oplaadbare batterij werkt 22 minuten waarmee je een oppervlakte tot 65 m2 kan zuigdweilen.

De snel roterende reinigingsrol geeft een schoon én snel zuig- en dweilresultaat. Verder heeft Regulus Aqua Power Vac 2 schoonmaakstanden, en is ie geschikt voor alle harde vloeren.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com