Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • December cadeaumaand; Warme voeten met wollen huissokken December cadeaumaand; Warme voeten met wollen huissokken
  • Leef Lagom, het Zweedse geheim voor een gelukkig leven Leef Lagom, het Zweedse geheim voor een gelukkig leven
  • METOD, de nieuwe keukens van IKEA METOD, de nieuwe keukens van IKEA
  • Met IKEA maak je een originele kersttafel Met IKEA maak je een originele kersttafel
  • Hästens winkel in Amsterdam geopend Hästens winkel in Amsterdam geopend
  • Bezoek aan de Hästens fabriek in Zweden Bezoek aan de Hästens fabriek in Zweden
shoppen

Test; LELO Sona

Een aantal jaren geleden heb ik shoppen.blogo.nl, wonen.blogo.nl en ladygadgets.blogo.nl bij elkaar gevoegd tot lifestylelady.nl. En toen kreeg ik, van voornamelijk mannen, vaak de vraag; ‘ladygadgets? Dus jij test sexspeeltjes?’ Hierop heb ik altijd het antwoord NEE gegeven tot vorige week. Ik ben nl. gevraagd om een testreview te schrijven over de LELO Sona. LELO is hét merk voor intieme lifestyleproducten, is beroemd om haar ‘ Look and Feel ‘ en komt uit Zweden.

De LELO Sona werkt met geluidsgolven en stimuleert de cl*****s (dit woord mag ik van Google niet gebruiken) maar ook alle zenuwen die zich binnen in je lichaam bevinden. Hierdoor ontstaat tot 75% meer opwinding dan bij het gebruik van een standaard vibrator. Duizenden jaren lang werd aangenomen dat de cl*****s alleen bestond uit de 8.000 zenuweinden aan de oppervlakte van het lichaam, het zichtbare deel. Maar die vooronderstelling ging in de eerste grote studie over de cl*****s, in 2005, al op de schop. Dus in tegenstelling tot de huidige toys, die alleen direct aan de oppervlakte werken, maakt de Sona gebruik van de sonische technologie en dit is een wereldprimeur.

De Sona heeft 8 stimulatiestanden, is volledig waterdicht en oplaadbaar met een USB-kabel. De technici bij Lelo gingen een stap verder door cruise control in het duurdere model van de Sona (de Sona Cruise) te integreren. Waar veel conventionele vibrators kracht verliezen als deze hard tegen het lichaam worden gedrukt, compenseert Sona’s motor de druk om zo continue, een stimulatiesessie te leveren.

En om de werking nog beter uit te leggen heeft LELO onderstaande video gemaakt; [youtube]https://youtu.be/HYKwb33_OMs[/youtube]

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?