Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Catrice Glam & Doll Boost Growth Volume Mascara Catrice Glam & Doll Boost Growth Volume Mascara
  • Etos limited edition December Collection Etos limited edition December Collection
  • Get moving. It’s party time met Samsonite Get moving. It’s party time met Samsonite
  • Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm
  • ‘B. Who You Are’ IKEA werkt samen met modeactiviste Bea Åkerlund ‘B. Who You Are’ IKEA werkt samen met modeactiviste Bea Åkerlund
  • Test; Dyson Supersonic haardroger Test; Dyson Supersonic haardroger
shoppen

December Cadeaumaand; Estée Lauder BLOCKBUSTER

December is begonnen en dus cadeautijd! En speciaal voor de feestdagen introduceert Estée Lauder een aantal prachtige gift sets, ideaal om te geven maar nog veel leuker om zelf te krijgen. Natuurlijk heeft Estée Lauder ook dit jaar weer de limited edition BLOCKBUSTER, een luxe make-up set in een schitterende kerstrode beautycase. Zo ben je meteen in de feestsfeer!

De Limited Editon BLOCKBUSTER is het perfecte cadeau voor de beautyfanaat want in de rode beautycase zit een uitgebreide set met prachtige make-up producten. Een compacte highlighter en blush voor die holiday glow, een mascara en verschillende warme oogtinten voor een verleidelijke blik, enkele lipsticks en nog diverse andere fijne producten zijn in deze Estée Lauder gift set terug te vinden.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?