You are here: Home » Beauty » December Cadeaumaand; Estée Lauder BLOCKBUSTER

December Cadeaumaand; Estée Lauder BLOCKBUSTER

geschreven door Constance

December is begonnen en dus cadeautijd! En speciaal voor de feestdagen introduceert Estée Lauder een aantal prachtige gift sets, ideaal om te geven maar nog veel leuker om zelf te krijgen. Natuurlijk heeft Estée Lauder ook dit jaar weer de limited edition BLOCKBUSTER, een luxe make-up set in een schitterende kerstrode beautycase. Zo ben je meteen in de feestsfeer!

De Limited Editon BLOCKBUSTER is het perfecte cadeau voor de beautyfanaat want in de rode beautycase zit een uitgebreide set met prachtige make-up producten. Een compacte highlighter en blush voor die holiday glow, een mascara en verschillende warme oogtinten voor een verleidelijke blik, enkele lipsticks en nog diverse andere fijne producten zijn in deze Estée Lauder gift set terug te vinden.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Ingrid 3 december 2017 - 22:31

Deze is al weken uitverkocht, bijna de holy grail op beautygebied in deze periode

Reageer
Constance 4 december 2017 - 17:22

Ingrid, online is ie er inderdaad niet meer, maar hij is nog wel te koop bij oa. Douglas, ICI Paris XL en de Bijenkorf

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com