You are here: Home » Fashion » ITEM m6 panty’s

ITEM m6 panty’s

geschreven door Constance

De koude herfst- en winterdagen komen eraan en dan wordt het dus weer panty-weer. De panty is een belangrijke accessoire die een vrouw niet kan missen, zeker niet tijdens de feestdagen. De panty geeft  een gevoel van vrouwelijkheid en elegantie. Om de drukte, gezelligheid en dinertjes iets makkelijker te maken heeft ITEM m6 de intelligent tights. Perfect voor onder een kerstjurk of -rok voor dat speciale nieuwjaarsfeestje.

ITEM m6 heeft oog voor design en functionaliteit en dit zorgt voor optimale fitheid van de benen en geeft een ultiem comfort. Geen afzakkende en knellende panty meer, maar mooie en slankere benen. Je kunt de hele avond zorgeloos tafelen of juist de hele nacht dansen zonder vermoeide benen te krijgen.

“Opaque” Shape Tights heeft een hoge band die net onder de borst zit creëert subtiel een vormend effect. Dit zorgt voor een mooi silhouette en maakt de panty geschikt om onder een strakke jurk te dragen. Het voelt als een tweede huid doordat het materiaal zich precies vormt naar je pasvorm. Nog meer voordelen van deze klassieke tights zijn het push-up effect van de billen, de zachte compressie voor een betere bloedsomloop in de benen en een versterking van de tenen. Ook handig dus bij het dragen van hoge hakken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com