Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dol op picknicken? Doe ideeën op met het nieuwe Food en Route boek Dol op picknicken? Doe ideeën op met het nieuwe Food en Route boek
  • Mail & win; Gezonde kookboeken van Ekoplaza Mail & win; Gezonde kookboeken van Ekoplaza
  • Sinterklaastip; kookboek De Vrolijke Tafel Sinterklaastip; kookboek De Vrolijke Tafel
shoppen

Karin Luiten heeft een nieuw kookboek; Slim zónder pakjes en zakjes

Sinds vorige week is ie verkrijgbaar, het nieuwste kookboek ‘Slim zónder pakjes en zakjes’ van schrijfster én vriendin Karin Luiten en ook deze keer ligt de focus op koken zonder pakjes en zakjes. ‘Slim zónder pakjes en zakjes’ is de langverwachte opvolger van de bestseller Het grote zónder pakjes & zakjes kookboek, maar nu is het boek speciaal gewijd aan groente, met extra aandacht voor vegetarische gerechten en hier en daar wat vlees of vis. En slim betekent volop variëren maar ook niks weggooien, want alles gaat op.En boordevol slimme tips om te zorgen dat je alles op maakt wat je in huis hebt, ook kliekjes en restjes.