Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Stralend de lente van 2019 in met CATRICE Stralend de lente van 2019 in met CATRICE
  • Etos limited edition December Collection Etos limited edition December Collection
  • LOV x HaticeSchmidt make-up collectie LOV x HaticeSchmidt make-up collectie
  • essence Fall Back to Nature essence Fall Back to Nature
  • Primark PS… collectie krijgt Leaping Bunny certificaat Primark PS… collectie krijgt Leaping Bunny certificaat
  • Moederdag cadeautip; BE Cool koeltassen Moederdag cadeautip; BE Cool koeltassen
shoppen

jane iredale Naturally Glam make-up collectie

Met het najaar op komst is het fijn om weer make-up producten te gebruiken die bij de herfst en winter passen. De nieuwe Naturally Glam make-up lijn van jane iredale is perfect voor zowel de zonnige als de regenachtige dagen.

Op de zonnige dagen kun je kiezen voor de mooie lichte, beige, roze kleuren. De prachtige rode en
paarse kleuren passen weer perfect om regenachtige dagen op te fleuren. De producten zijn voorzien van
minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit die je huid een natuurlijke dekking geven en tegelijk verzorgen én beschermen. Door de kleuren te combineren kan je een look creëren die past bij iedere gelegenheid. Van neutraal tot glamoureus. De Naturally Glam lijn bestaat uit een oogschaduwpalet, blush, lipstick en lip plumper.

Kies voor een natuurlijke uitstraling of go glam en creëer een glamoureuze look met het Naturally Glam Eye Shadow Kit. Het sterk gepigmenteerde oogschaduwpalet biedt je de mogelijkheid om voor iedere gelegenheid een sprankelende oogopslag te creëren. Met het Naturally Glam Eye Shadow Kit kan je overal jouw make-up een touch-up geven. De 5 glanzende kleuren zijn gemakkelijk te blenden. De basistint is in een grotere hoeveelheid, zodat je het kunt afwisselen met een van de kleinere schaduwtinten.

Met de Paris Just Kissed Lip Plumper kun je je lippen door middel van peptides op een natuurlijke manier voller en gehydrateerder laten ogen. De essentiële oliën van citroen en tangerine verwijderen de dode huidcellen terwijl de sheaboter, avocado- en zonnebloemolie tegelijkertijd je lippen verzachten
en hydrateren. Verkrijgbaar in de kleur druivenpaars voor de extra feestelijke touch aan je look!

Accentueer je jukbeenderen en licht ze op met de Clearly Pink PurePressed Blush. De sterk gepigmenteerde poederblush is verkrijgbaar in de kleur kauwgomroze, voor een zacht tot intens resultaat. Daarnaast is de PurePressed blush multi-inzetbaar! Niet alleen je wangen geef je een gezonde blos, maar ook je ogen en lippen kun je voorzien van een mooie roze kleur.

De Gwen PureMoist Lipstick heeft een zachte textuur. Dat heeft de lipstick te danken aan haar pure ingrediënten: was van sinaasappelschil én de zeer hydraterende avocado- en zonnebloemzaadolie. Tevens geeft dit de lippen een verzorgd en gehydrateerd gevoel. Tot slot beschikt de Gwen PureMoist Lipstick over moringa-olie die de lippen direct weet te verzachten en zorgt voor de nodige vitamine A & C. De levendige pigmenten zorgen ervoor dat iedere make-uplook helemaal compleet is. Een prachtige rode kleur met heerlijk zachte lippen als resultaat.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?