Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Maria Nila introduceert een speciale festivalkit voor je haar Maria Nila introduceert een speciale festivalkit voor je haar
  • Batiste Golden Rose droogshampoo Batiste Golden Rose droogshampoo
  • Batiste Original en Batiste Mini’s droogshampoo Batiste Original en Batiste Mini’s droogshampoo
  • Samsung introduceert de GALAXY S5 mini Samsung introduceert de GALAXY S5 mini
  • Samsung lanceert Fashion Smartphones Samsung lanceert Fashion Smartphones
  • Test: Jabra SOLEMATE en Jabra SOLEMATE MINI Test: Jabra SOLEMATE en Jabra SOLEMATE MINI
shoppen

Bastiste lanceert Bastiste mini droogshampoo

Ook wanneer je on-the-go bent heeft je haar weleens een opfrisser nodig. Of je nou op een festival staat te dansen, op reis bent of druk in de weer bent in het park met je kids- je haar wordt zomers vaak sneller vet en futloos. Batiste Droogshampoo is er nu in een mini-uitvoering; ideaal voor in je handtas of handbagage. En je wordt niet alleen heel vrolijk van de kleurrijke verpakkingen van de Batiste mini’s, ze ruiken ook nog eens heerlijk zomers.

Waan je met de Batiste Tropical even in tropische sferen dankzij de exotische kokosgeur. Ben je in een flirterige bui? Ga dan voor de bloemengeur van Batiste Blush en krijg binnen no time een frisse, volumineuze look!

Zo geef je je haar weer een oppepper wanneer je onderweg bent en kun je weer met een fris gevoel en mooie look genieten van je feestje, vakantie of reis. Onmisbaar in de tas van vrouwen met een actief en druk leven.

Een frisse en volumineuze coupe in een mum van tijd? Met Batiste, kan dat!
1. Schud goed voor gebruik.
2. Til je haar pluk voor pluk op, houd de Batiste Droogshampoo ongeveer 30cm van het droog haar af en spray op de haarwortels.
3. Masseer de droogshampoo met de vingertoppen door je haar.
4. Borstel en breng je haar in model.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?