You are here: Home » Beauty » Bastiste lanceert Bastiste mini droogshampoo

Bastiste lanceert Bastiste mini droogshampoo

geschreven door Constance

Ook wanneer je on-the-go bent heeft je haar weleens een opfrisser nodig. Of je nou op een festival staat te dansen, op reis bent of druk in de weer bent in het park met je kids- je haar wordt zomers vaak sneller vet en futloos. Batiste Droogshampoo is er nu in een mini-uitvoering; ideaal voor in je handtas of handbagage. En je wordt niet alleen heel vrolijk van de kleurrijke verpakkingen van de Batiste mini’s, ze ruiken ook nog eens heerlijk zomers.

Waan je met de Batiste Tropical even in tropische sferen dankzij de exotische kokosgeur. Ben je in een flirterige bui? Ga dan voor de bloemengeur van Batiste Blush en krijg binnen no time een frisse, volumineuze look!

Zo geef je je haar weer een oppepper wanneer je onderweg bent en kun je weer met een fris gevoel en mooie look genieten van je feestje, vakantie of reis. Onmisbaar in de tas van vrouwen met een actief en druk leven.

Een frisse en volumineuze coupe in een mum van tijd? Met Batiste, kan dat!
1. Schud goed voor gebruik.
2. Til je haar pluk voor pluk op, houd de Batiste Droogshampoo ongeveer 30cm van het droog haar af en spray op de haarwortels.
3. Masseer de droogshampoo met de vingertoppen door je haar.
4. Borstel en breng je haar in model.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com