Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe smaken YOGI TEA Nieuwe smaken YOGI TEA
  • A Good Clean schoonmaakartikelen bij Action A Good Clean schoonmaakartikelen bij Action
  • Boots laat je genieten deze winter; Champneys Heavenly Days Boots laat je genieten deze winter; Champneys Heavenly Days
  • Biotona Bio SuperSweet, een biologisch alternatief voor suiker Biotona Bio SuperSweet, een biologisch alternatief voor suiker
  • Kruidvat Colors to Cover, camouflage voor je uitgroei Kruidvat Colors to Cover, camouflage voor je uitgroei
  • Revitalash introduceert ReGenesis; speciaal voor fijn en dunner wordend haar Revitalash introduceert ReGenesis; speciaal voor fijn en dunner wordend haar
shoppen

Salt of The Earth lanceert 3 nieuwe deodorantsprays

Salt Of The Earth introduceert 3 nieuwe sprays in Nederland en hiermee biedt het natuurlijke deodorantmerk nog meer keuze aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijke bescherming tegen ongewenste transpiratiegeurtjes.

De missie van Salt Of The Earth is het bieden van een 100% natuurlijk en 100% effectief alternatief aan iedereen die nu een ‘traditionele’ deodorant gebruikt en die op zoek is naar een natuurlijk alternatief. Net als de bestaande varianten van Salt Of The Earth zijn ook de 3 nieuwe sprays vrij van aluminium chloorhydraat, parabenen, drijfgassen, triclosan en minerale oliën. Bovendien zijn ze dierproefvrij en laten ze geen gele of witte vlekken in kleding achter.

De Salt Of The Earth deodoranten bevatten een natuurlijk mineraalzout, potassium alum. In Azië wordt dit mineraal al eeuwenlang als natuurlijke deodorant gebruikt. Je brengt het aan onder de oksels en het zoutfilmpje op de huid voorkomt dat er onprettige geurtjes ontstaan, zonder de poriën te blokkeren of te vernauwen. De bacteriën die de geur veroorzaken overleven niet in het zoute milieu.

De 3 nieuwe Salt of the Earth sprays bevatten huidverzorgende aloë vera, botanische extracten en essentiële oliën. De Pure Aura Melon & Cucumber spray is verfrissend en verkoelend en heeft de heerlijke frisse en verkoelende geur van komkommer en meloen.
Salt Of The Earth Pure Armour For Men spray is de 1e en enige natuurlijke deodorant speciaal ontwikkeld voor mannen. Pure Armour For Men heeft een mannelijke frisse geur en wapent je optimaal tegen transpiratiegeur.
Salt Of The Earth Rock Chick Strawberry spray is perfect voor iedereen die op zoek is naar iets anders. want dit is een spray met een fijne zoetfrisse geur in een vrolijke verpakking

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?