Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Essence Lente/Zomer update 201 Essence Lente/Zomer update 201
  • Collistar werkt samen illy; Ti Amo Italia Collistar werkt samen illy; Ti Amo Italia
  • Alessandro introduceert 100% vegan nagellak Alessandro introduceert 100% vegan nagellak
  • Essence Trend Edition ‘We Are…..’ Essence Trend Edition ‘We Are…..’
  • Op je paasbest met CATRICE Op je paasbest met CATRICE
  • CATRICE introduceert ICONails nagellak CATRICE introduceert ICONails nagellak
shoppen

OPI nagellak lanceert de Iceland Collection by OPI

Vanaf 22 augustus as. ligt de Iceland Collection by OPI in de winkels. En zoals de titel al zegt zijn de kleuren geïnspireerd het weidse landschap van vulkanen, geisers, hete bronnen, lava velden en gletsjers van IJsland.

De collectie biedt een variatie aan adembenemende, chique tinten, die de ongerepte schoonheid van het ruige IJslandse landschap weergeeft. Het bijna buitenaards aandoende eiland wordt gekenmerkt door met mos overspoelde lava velden, zwarte zandstranden en uitgestrekte gebergten met unieke vulkanische rotsformaties. Water, in de vorm van hete bronnen, watervallen en ijsbergen en open ijsblauwe luchten zijn de inspiratiebron voor diepblauwe juweeltinten en koele grijsblauwe kleuren. Het ondergaan van de zon lijkt hier eeuwig te duren en veroorzaakt een prisma aan kleurschakeringen, zoals kleiachtig oranje en wijnrood, maar ook glinsterend mauve, schemerig violet en donker aubergine grijs.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?