You are here: Home » Beauty » OPI nagellak lanceert de Iceland Collection by OPI

OPI nagellak lanceert de Iceland Collection by OPI

geschreven door Constance

Vanaf 22 augustus as. ligt de Iceland Collection by OPI in de winkels. En zoals de titel al zegt zijn de kleuren geïnspireerd het weidse landschap van vulkanen, geisers, hete bronnen, lava velden en gletsjers van IJsland.

De collectie biedt een variatie aan adembenemende, chique tinten, die de ongerepte schoonheid van het ruige IJslandse landschap weergeeft. Het bijna buitenaards aandoende eiland wordt gekenmerkt door met mos overspoelde lava velden, zwarte zandstranden en uitgestrekte gebergten met unieke vulkanische rotsformaties. Water, in de vorm van hete bronnen, watervallen en ijsbergen en open ijsblauwe luchten zijn de inspiratiebron voor diepblauwe juweeltinten en koele grijsblauwe kleuren. Het ondergaan van de zon lijkt hier eeuwig te duren en veroorzaakt een prisma aan kleurschakeringen, zoals kleiachtig oranje en wijnrood, maar ook glinsterend mauve, schemerig violet en donker aubergine grijs.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com