You are here: Home » Gadget nieuws » Test; SodaStream Spirit

Test; SodaStream Spirit

geschreven door Constance

Begin januari jl. heb ik al aangekondigd dat SodaStream een nieuw watertoestel heeft geïntroduceerd, nl. de SodaStream Spirit. En ik heb de Spirit ontvangen, in het zwart, zodat ik deze kan testen. De Spirit heeft een slank design, en hij is er ook in het wit.

sodastream

Met de SodaStream Spirit heb je altijd een fles bruiswater in je koelkast, dus je bespaart  niet alleen op je boodschappen maar ook nog eens op het aanschaffen van plastic flessen en dit spaart het milieu. (1 SodaStream apparaat voorkomt het gebruik van 2.000 vervuilende PET-flessen per jaar.)

Met de Spirit maak je, met 1 druk op de knop binnen 10 seconden, van kraanwater lekker en gezond bruisend water. Door het inventieve snap-lock mechanisme zit de fles in een snelle handbeweging vast. En wist je dat bruisend water een gezond alternatief is voor ongezonde frisdrank en vruchtensap. En met SodaStream kan je kiezen uit een licht bruisend water maar ook voor een stevig bubbel. En 1 cilinder is goed voor maar liefst 60 liter bruiswater en als deze cilinder leeg is, betaal je alleen maar voor de navulling.

Ik heb inmiddels al een (kleine en korte) smaaktest gedaan, want gisteren is de SodaStream in gebruik genomen dus volgende week lees je meer over mijn ervaringen.

sodastream kleur

Gerelateerde artikelen

1 reactie

El 5 februari 2017 - 15:50

Lijkt me echt geweldig!!

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com