Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wil je een Babboe elektische bakfiets testen Wil je een Babboe elektische bakfiets testen
  • Test; Moto G6 en Moto G6 Plus smartphones Test; Moto G6 en Moto G6 Plus smartphones
  • Test; Aan de slag als Oenobiol ambassadeur Test; Aan de slag als Oenobiol ambassadeur
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Test; Ik ga aan de slag als Oenobiol Ambassadeur Test; Ik ga aan de slag als Oenobiol Ambassadeur
  • Test; Moto Z2 Force en Moto Mods Test; Moto Z2 Force en Moto Mods
shoppen

Test; SodaStream Spirit

Begin januari jl. heb ik al aangekondigd dat SodaStream een nieuw watertoestel heeft geïntroduceerd, nl. de SodaStream Spirit. En ik heb de Spirit ontvangen, in het zwart, zodat ik deze kan testen. De Spirit heeft een slank design, en hij is er ook in het wit.

sodastream

Met de SodaStream Spirit heb je altijd een fles bruiswater in je koelkast, dus je bespaart  niet alleen op je boodschappen maar ook nog eens op het aanschaffen van plastic flessen en dit spaart het milieu. (1 SodaStream apparaat voorkomt het gebruik van 2.000 vervuilende PET-flessen per jaar.)

Met de Spirit maak je, met 1 druk op de knop binnen 10 seconden, van kraanwater lekker en gezond bruisend water. Door het inventieve snap-lock mechanisme zit de fles in een snelle handbeweging vast. En wist je dat bruisend water een gezond alternatief is voor ongezonde frisdrank en vruchtensap. En met SodaStream kan je kiezen uit een licht bruisend water maar ook voor een stevig bubbel. En 1 cilinder is goed voor maar liefst 60 liter bruiswater en als deze cilinder leeg is, betaal je alleen maar voor de navulling.

Ik heb inmiddels al een (kleine en korte) smaaktest gedaan, want gisteren is de SodaStream in gebruik genomen dus volgende week lees je meer over mijn ervaringen.

sodastream kleur
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?