Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • December cadeaumaand; MIZU drinkflessen December cadeaumaand; MIZU drinkflessen
  • Maak je eigen kokoswater met Biotona Bio Coconut water Raw poeder Maak je eigen kokoswater met Biotona Bio Coconut water Raw poeder
  • Handige tips voor een lange vliegreis Handige tips voor een lange vliegreis
  • Waterdrinken met een app; HidrateSpark waterfles Waterdrinken met een app; HidrateSpark waterfles
  • Marie Stella Maris cadeaus Marie Stella Maris cadeaus
  • Black+Decker lanceert Window Washer Black+Decker lanceert Window Washer
shoppen

SodaStream lanceert een nieuwe watertoestel, de Spirit

SodaStream begint 2017 goed, nl. met de introductie van een nieuw watertoestel; de Spirit. De Spirit heeft een slank design, en past in elk interieur want hij is er in zwart of wit.

Met de SodaStream Spirit kan iedereen thuis of op kantoor genieten van bruisend water, en je bespaart ook nog eens op het aanschaffen van plastic flessen en spaart het milieu. (1 SodaStream voorkomt het gebruik van 2.000 vervuilende PET-flessen per jaar.)

Met de Spirit maak je, met 1 druk op de knop binnen 10 seconden, van kraanwater lekker en gezond bruisend water. Door het inventieve snap-lock mechanisme zit de fles in een snelle handbeweging vast. En wist je dat bruisend water een gezond alternatief is voor ongezonde frisdrank en vruchtensap. En met SodaStream kan je kiezen uit een licht bruisend water maar ook voor een stevig bubbel. En 1 cilinder is goed voor maar liefst 60 liter bruiswater.