Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

Gazelle Miss Grace e-Bike is er ook met een middenmotor

De Miss Grace e-Bike van Gazelle was er al met een voorwielmotor, maar vanaf nu is zij er ook met een Bosch middenmotor. En als je een e-Bike neemt met een middenmotor dan is de gewichtsverdeling beter en ook is de ondersteuning krachtiger. En bij deze Miss Grace C7 HMB is de accu Zilver inbegrepen (Goud tegen meerprijs) terwijl bij de Miss Grace C7 HFP met voorwielmoter de accu Brons inclusief is en je (met een meerprijs) kunt kiezen voor Zilver, Goud of Platina accu.

De Miss Grace C7 HMB is de transportfiets voor oa. vrouwen, die bekend staat om met name haar stijfheid en oersterke karakter. En je neemt je tas, boodschappen of andere bagage gemakkelijk mee op de voor- of achterdrager. Dankzij de dubbele pootstandaard is deze transportfiets altijd te parkeren, ook als ze vol bepakt en beladen is en op het stuur zit een stuurblokkering en daardoor slaat je stuur niet om als je een tas aan je stuur hangt. Het brede en verende zadel vergroot het comfort. De Miss Grace C7 HMB heeft 7 Shimano Nexus versnellingen.

Deze nieuwe Miss Grace is er in 2 kleuren; jeans blue mat & black mat en daarmee haakt Gazelle in op de modetrends want matte designs zijn populair. Niet alleen in de fietsindustrie, maar ook in onder meer de auto- en interieurbranche. (Uit eerder onderzoek van Maurice de Hond blijkt bovendien dat city bikers het liefst op een zwarte fiets rijden. Bij de Miss Grace C7 HMB zijn bijpassende accessoires verkrijgbaar, zoals een rieten mand en tas.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?