You are here: Home » Accessoires » Bescherm je smartphone met Cellularline VOYAGER

Bescherm je smartphone met Cellularline VOYAGER

geschreven door Constance

Voel je de zomer al? Of het nu is tijdens lange telefoongesprekken, het maken van selfies, het posten van foto’s en video’s op social media of lange wandelingen op het strand of in het bos, je smartphone is vanaf nu altijd beschermd met de vernieuwde lijn VOYAGER 2017 van Cellularline. De VOYAGER WAVE, VOYAGER MUSIC en VOYAGER POCHETTE beschermen je smartphone in stijl dankzij de gloednieuwe kleuren en grafische ontwerpen.

VOYAGER WAVE is meer dan enkel een waterdicht hoesje. Het is ook de perfecte outfit voor je smartphone, aangevuld met een waterpistool. VOYAGER WAVE is IPX8-gecertificeerd en veilig tot twintig meter onder water. Je gebruikt je toestel dus ook zonder gevaar op het strand of aan het zwembad, want je hoeft je geen zorgen te maken over mogelijke waterspetters en zand. En dankzij de halsketting en de kaarthouder kun je meenemen wat je maar wilt, waar je ook gaat of staat. Verkrijgbaar in zwart, lichtblauw, roze en grijs.

De VOYAGER MUSIC is hét perfecte hoesje voor muziekliefhebbers. Niet alleen is het uitgerust met een oortelefoonaansluiting en halsketting, VOYAGER MUSIC is ook nog eens IPX8-gecertificeerd en dus volledig waterdicht. Beluister je playlist dus zonder je zorgen te maken dat je smartphone in het water valt.

De VOYAGER POCHETTE wordt dé hit van de zomer en is veel meer dan een hoesje. Het is het ideale smartphone-zakje voor op het strand, met vakjes voor kaarten, documenten en kleingeld. Dankzij het transparante venster met touchscreen-gevoeligheid kun je jouw smartphone gewoon blijven gebruiken. VOYAGER POCHETTE is IPX4-gecertificeerd en is  dus gegarandeerd spatwaterdicht. Het dubbel beschermde zakje van het hoesje houdt je smartphone veilig tegen zand, zonnebrand, spetters en vuil. Verkrijgbaar in 2 nieuwe zomerse patronen: flamingo’s en zeesterren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?