You are here: Home » Accessoires » Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip

Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip

geschreven door Constance

Ben jij ook een bleisure reiziger? Een bleisure reiziger is een zakenreiziger die ervoor kiest om een paar extra vrije dagen te combineren met de business trip. Samsonite speelt hier op in door diverse collecties te ontwerpen die voor beide doeleinden geschikt zijn, voor reizigers die op zoek zijn naar professioneel comfort met een persoonlijke stijl.

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 49% van de zakenreizigers een professionele reis met enkele dagen vakantie verlengt. Gemiddeld zijn 2 extra vrije dagen voldoende, om naast de zakelijke afspraken ook nog tijd te hebben om de stad als toerist te ontdekken.

Samsonite biedt innovatieve oplossingen waar reizigers met een goed gevulde agenda naar op zoek zijn: casual en tegelijkertijd stijlvolle bagage met het nodige comfort. De tassen zijn voorzien van extra beschermende vakken voor laptops, smartphones, tablets en laders, maar ook makkelijk bereikbare compartimenten voor diverse gidsen, toegangstickets en kaarten naar de heerlijkste restaurants, hipste musea en mooiste parken.

De Fairbrook-collectie bestaat uit klassieke businesstassen met verstevigde compartimenten om je laptop te beschermen, ze ogen chique en elegant dankzij de afwerkingen in polyurethaan.
De West Harbor-collectie zijn reistassen in hoogwaardig kalfsleder met vintage uitstraling en zij hebben een gewatteerd laptop- en tabletcompartiment en een gestructureerde interne organisatie met lederen details.
De Prodigy-collectie is een handbagageserie waarbij je, dankzij het verzonken voorvak al je zakelijke items en reisdocumenten binnen handbereik hebt. Het uitbreidbare hoofdcompartiment bij de Spinner 55 EXP. geeft je bovendien extra opbergruimte.
De Lite DLX SP-collectie bestaat uit 3 verschillende modellen tassen en de stof is een duurzame versie gepantserd nylon om te voldoen aan de hoge eisen van de frequente reizigers.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com