Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De Chalrose Saddlebag De Chalrose Saddlebag
  • Wat worden de reistrends voor 2019? Wat worden de reistrends voor 2019?
  • Get moving. It’s party time met Samsonite Get moving. It’s party time met Samsonite
  • Samsonite RED onthult de FW 2018 ‘Carry On’ campagne Samsonite RED onthult de FW 2018 ‘Carry On’ campagne
  • Vanaf vandaag bij Kruidvat; Mr. John Travel Hygiëne Kit Vanaf vandaag bij Kruidvat; Mr. John Travel Hygiëne Kit
  • Zo voorkom je een inbraak tijdens je vakantie Zo voorkom je een inbraak tijdens je vakantie
ladygadgets

Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip

Ben jij ook een bleisure reiziger? Een bleisure reiziger is een zakenreiziger die ervoor kiest om een paar extra vrije dagen te combineren met de business trip. Samsonite speelt hier op in door diverse collecties te ontwerpen die voor beide doeleinden geschikt zijn, voor reizigers die op zoek zijn naar professioneel comfort met een persoonlijke stijl.

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 49% van de zakenreizigers een professionele reis met enkele dagen vakantie verlengt. Gemiddeld zijn 2 extra vrije dagen voldoende, om naast de zakelijke afspraken ook nog tijd te hebben om de stad als toerist te ontdekken.

Samsonite biedt innovatieve oplossingen waar reizigers met een goed gevulde agenda naar op zoek zijn: casual en tegelijkertijd stijlvolle bagage met het nodige comfort. De tassen zijn voorzien van extra beschermende vakken voor laptops, smartphones, tablets en laders, maar ook makkelijk bereikbare compartimenten voor diverse gidsen, toegangstickets en kaarten naar de heerlijkste restaurants, hipste musea en mooiste parken.

De Fairbrook-collectie bestaat uit klassieke businesstassen met verstevigde compartimenten om je laptop te beschermen, ze ogen chique en elegant dankzij de afwerkingen in polyurethaan.
De West Harbor-collectie zijn reistassen in hoogwaardig kalfsleder met vintage uitstraling en zij hebben een gewatteerd laptop- en tabletcompartiment en een gestructureerde interne organisatie met lederen details.
De Prodigy-collectie is een handbagageserie waarbij je, dankzij het verzonken voorvak al je zakelijke items en reisdocumenten binnen handbereik hebt. Het uitbreidbare hoofdcompartiment bij de Spinner 55 EXP. geeft je bovendien extra opbergruimte.
De Lite DLX SP-collectie bestaat uit 3 verschillende modellen tassen en de stof is een duurzame versie gepantserd nylon om te voldoen aan de hoge eisen van de frequente reizigers.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?