You are here: Home » Beauty » Alessandro introduceert 100% vegan nagellak

Alessandro introduceert 100% vegan nagellak

geschreven door Constance

Alessandro International introduceert 36 nieuwe itkleuren nagellak met een innovatieve formule voor nog meer glans. Deze 100% vegan lak is voorzien van de unieke colour-sealing technologie voor een mooi duurzaam resultaat, terwijl de quick dry technologie een sneldrogend effect heeft. Van klassieke nude en lieflijke pastel tot trendy felle en vrolijke zomerse tinten. Een base coat is overbodig en dankzij de hoge pigmentatie creëer je met één kleurlaag al een stijlvolle look, terwijl je met twee kleurlagen een extra intens effect aanbrengt. Kies als finish de nieuwe GELACTIC top coat voor nog meer glans, kleur én duurzaamheid.

Colour Explosion is een nieuwe collectie van 100% vegan nagellak en werkt de unieke colour-sealing technologie als een sealer, waardoor het resultaat tot wel 5 dagen mooi blijft. Daarnaast maakt het speciale kwastje met rond ontwerp het mogelijk om de lak met precisie als een echte pro aan te brengen zonder de nagelriemen te raken, terwijl de crème textuur zorgt voor een feilloze en streeploze applicatie.

Speciaal voor alle liefhebbers van een gelachtige manicure, lanceert Alessandro de GELACTIC top coat. De innoverende wear-boosting technologie in dit product zorgt voor een extra sterke, dubbele aanhechting tussen de nagel, de kleurlaag en de top coat. De texturen zijn perfect op elkaar afgestemd, waardoor een ultieme glans ontstaat en het resultaat tot wel 7 dagen zonder chippen mooi blijft zitten. Gebruik de GELACTIC top coat in combinatie met de nieuwe Colour Explosion collectie en geef elke kleur het populaire gellook effect zonder het gebruik van een UV of LED lamp.

En dankzij de nieuwe gepatenteerde formule zijn alle nagellak producten 7-free (bevatten geen DBP, Kamfer, Formaldehydehars, parabenen, xyleen, tolueen of Formaldehyde) en 100% veganistisch.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com