You are here: Home » Shoppen » Groupon bezorgt jou en je kinderen de perfecte zomervakantie

Groupon bezorgt jou en je kinderen de perfecte zomervakantie

geschreven door Constance

‘Mam, ik verveel me zo!’ Dit is een veelgehoorde kreet tijdens de zomervakantie. In het begin van de vakantie is er nog geen vuiltje aan de lucht maar na een paar weken slaat de verveling toe, en dan? Groupon deed recentelijk onderzoek naar de invloed van ouders op de zomervakantie van hun kind. Eén van de eerste bevindingen is dat Nederlanders gemiddeld zo’n 2 tot 3 keer per week een nieuw idee moeten bedenken om hun kinderen tijdens de zomervakantie te vermaken.

Vaak wordt gedacht dat kinderen in grote gezinnen zich minder snel vervelen, omdat zij elkaar kunnen vermaken. Helaas is niets minder waar, want uit het onderzoek van Groupon blijkt dat ouders met 4 kinderen of meer maar liefst 2x zoveel suggesties doen aan hun kinderen. Tevens is gebleken dat ook de allerkleinsten zich minder goed zelf weten te vermaken. Ouders van kleuters van 4 jaar bedenken dus gemiddeld veel vaker leuke ideeën dan ouders van oudere kinderen. En het moment van de dag waarop kinderen zich het meest vervelen is de namiddag. Tot vlak na de lunch weten ze zichzelf nog wel te entertainen, maar tussen 14.00 – 16.00 uur begint de verveling toe te slaan. Het gevolg: ‘Mam (of Pap), ik weet niet wat ik moet gaan doen.’

Gelukkig hebben niet alleen Nederlandse kinderen hier last van, maar dit fenomeen is in heel Europa bekend. En wist je dat, van de ondervraagde Nederlandse ouders, er al heel veel, voordat de vakantie begint, zij een arsenaal aan activiteiten voor de kinderen heeft gepland en dit is vaak een mix van betaalde en gratis activiteiten. En wordt, elke zomervakantie weer, tussen de tussen de € 75 en € 250 en meer uitgegeven aan de activiteiten van de kinderen, zoals het bezoeken van een pretpark.

En om alle ouders op weg te helpen komt Groupon met een ‘Zorgeloze Zomer’ kalender. Een kalender vol activiteiten en ideeën om samen met het gezin de verveling tegen te gaan. Op deze kalender staan niet alleen leuke deals van Groupon, maar ook verschillende evenementen, sport-oefeningen en coole spelletjes om samen de beste zomer ooit te beleven! Download de kalender gratis op Groupon.nl, print hem uit en hang hem op de koelkast. Hiermee verander je jouw ‘uuuuuuhm’-momenten in een handomdraai in een moment van vermaak en plezier.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com