You are here: Home » Beauty » Fashion Week look by CATRICE

Fashion Week look by CATRICE

geschreven door Constance

Morgen, donderdag 13 juli, barst de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam, het modespektakel van het jaar, weer los op het Westergasterrein in Amsterdam. Dus is 4 dagen lang de Nederlandse hoofdstad het walhalla voor nieuwe en gevestigde ontwerpers en natuurlijk voor alle modeliefhebbers. Fashion inspiratie is aan de orde van de dag met prachtige designs en catwalkshows. Speciaal voor alle fashion lovers heeft CATRICE een fashionable look samengesteld waarmee je deze zomer front row de show steelt. Laat je ook inspireren en ga voor de Fashion Week look by CATRICE.

Voor een goede catwalk look is het belangrijk dat je er zo lang mogelijk goed uit blijft zien. De kwalitatieve 24h Made to Stay Make Up heeft een hoge dekking, creëert een egale teint zonder het masker effect en blijft tot wel 24 uur lang zitten.

Ook na een dag hard werken wil je er ‘s avonds nog stralend uitzien. De Multi Matt Blush heeft een lichte, zachte textuur en de vier matte blushtinten geven je een unieke en frisse look.

Bij een echte avond look zijn donkere wimpers een absolute must. Met de Lashes To Kill Ultra Curl & Volume Mascara creëer je volle, extra lange en perfect gevormde, diepzwarte wimpers. Het gedraaide vezelborsteltje bedekt elke wimper direct vanaf de haarwortel en geeft een prachtige krul.

Voor Fashion Week mag je lekker uitpakken met een goede zwarte eyeliner. De Eye‘Matic Dip Liner Deep Black is een diepzwarte dip eyeliner met een korte droogtijd. Hij blijft lang zitten en de nauwkeurige tip zorgt ervoor dat je ‘m makkelijk kunt aanbrengen.

Bij deze Fashion Week look horen natuurlijk mooi gekleurde lippen. De Ultimate Colour Lip Colour  PLUM & BASE is een hoog gepigmenteerde lipstick met een gladde, romige textuur die lang blijft zitten.

Zonder nagellak kun je niet front-row verschijnen. CATRICE heeft een prachtige nagellak voor je geselecteerd die je look helemaal compleet maakt. De ICONails Lacquer  is verrijkt met acai olie en heeft een perfecte gel glans finish. Dankzij het platte kwastje lak je je nagels bovendien in een handomdraai. Iconische nagels gegarandeerd!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com