Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • TASCHEN strooit met boeken TASCHEN strooit met boeken
  • Dyson opent 1e beauty shop-in-shop in Nederland Dyson opent 1e beauty shop-in-shop in Nederland
  • Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip
  • Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis
  • Samsonite & Vodafone introduceren het bagagesysteem Track&Go Samsonite & Vodafone introduceren het bagagesysteem Track&Go
  • Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue
shoppen

Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie

Lipault Paris heeft in haar najaars-/wintercollectie 2017/2018 een collectie vol rijke, diepe en wild elegante kleuren gelanceerd. Het Franse bagage- en tassenmerk introduceert haar iconische tassen en koffers in drie nieuwe seizoenskleuren: Wine Red, Forest Green en Draw the Fall.

Inspelend op de trend van rock ’n ‘glam werd de krachtige, diepe kleur Wine Red toegevoegd om een verfijnde rock ’n ‘roll look aan de tassen en koffers te geven.

Een symbool van elegantie en zachtheid in combinatie met natuurlijkheid en mysterie: Forest Green, de ideale kleur om deze winter sierlijk mee te reizen.

Draw the Fall, het nieuwe fashion design van Lipault, is een geweldige mix van deze 2 herfstkleuren die worden benadrukt door de toevoeging van oker en blauw. Het visgraatpatroon zorgt ervoor dat deze collectie geheel origineel is.

De FW17/18 collectie is verkrijgbaar vanaf eind augustus 2017 in Hudson’s Bay Amsterdam en online.