You are here: Home » Gadget nieuws » Test; Acer Air Monitor

Test; Acer Air Monitor

geschreven door Constance

Hoe weet je of je last hebt van pollen en/of stof in huis of dat je huis wel de juiste luchtkwaliteit heeft?
De Acer Air Monitor geeft je informatie over de lucht om je heen en is een eenvoudige manier om de luchtkwaliteit in huis en de gezondheid van je gezin te bewaken.

De Air Monitor heeft een strak en eenvoudig ontwerp en zorgt voor real-time monitoring van de belangrijkste indicatoren van de luchtkwaliteit via een speciale app voor smartphones en via de veranderende kleuren van een knipperend LED-lampje op het chassis. Bovendien is automatisering in huis gebaseerd op indicatoren van de luchtkwaliteit, zoals het activeren van een luchtreiniger, dankzij IFTTT. En door het subtiele led lampje kan je de huidige luchtkwaliteit visualiseren dmv. verschillende kleuren die de gradaties van de luchtkwaliteit aangeven. Een geïntegreerde sensor schakelt automatisch het licht uit als het omgevingslicht tot een bepaald niveau wordt gedimd om slaapproblemen (als de Air Monitor in je slaapkamer hebt staan) te voorkomen.

Via diverse sensoren kan de Acer Air Monitor de 6 belangrijkste indicatoren van de luchtkwaliteit bijhouden, waaronder TVOC (totale gehalte vluchtige organische stoffen), kooldioxide, PM2.5, PM10, temperatuur en vochtigheid. De gemeten gegevens kunnen vanaf de app bekeken worden, maar je kan ook diverse waarschuwingen via push-meldingen worden gestuurd wanneer bepaalde waarden worden overschrijden.

Sinds een paar dagen staat de Air Monitor in mijn huiskamer dus eind deze week krijgen jullie de update te lezen.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Test; Acer Air Monitor - Lifestylelady.nl 7 september 2017 - 15:53

[…] Test; Acer Air Monitor […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com