Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw: Andrélon Skin Ochtend Boost Douchegel Nieuw: Andrélon Skin Ochtend Boost Douchegel
  • L’Occitane vernieuwt de Shea handverzorgingslijn L’Occitane vernieuwt de Shea handverzorgingslijn
  • Essence handcrème set, een ideaal December cadeau Essence handcrème set, een ideaal December cadeau
  • De nieuwe website van Sans Soucis is gelanceerd De nieuwe website van Sans Soucis is gelanceerd
  • Test; Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 van Sans Soucis Test; Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 van Sans Soucis
  • Test; Sans Soucis zonproducten Test; Sans Soucis zonproducten
shoppen

Test; Sans Soucis bodyproducten

Het weer het begin van de maand, dus heb ik weer een 3-tal Sans Soucis producten die ik, als Aquaholic, heb getest. En deze keer werd mijn ‘body’ in het zonnetje gezet, want ik heb nl. een Bodymilk, Douchegel en Handcrème Light gekregen.

De Handcrème Light is, zoals de naam het al zegt, een lichte handcrème die snel intrekt. Je handen blijven niet vet maar worden heerlijk verzorgd door ingrediënten zoals Aloë Vera en D-panthenol. De handcrème is licht geparfumeerd, maar deze geur is niet overheersend.

Als 2e  product heb ik de Rose Douchegel gekregen en de basis van deze douchegel is rozenwater. Dit water wordt uit de bloesem van de Damascene roos gehaald, en dit is een speciale kost- en tijdsintensieve methode. Maar al eeuwen lang wordt rozenwater gebruikt als een verfrissend en kalmerende beauty elixir. Deze douchegel verzorgt je huid, droogt je huid niet uit en na afloop van je douchebeurt ruikt je lichaam subtiel naar rozen.

En om het ochtendritueel goed af te ronden, heeft Sans Soucis ook nog een heerlijke bodymilk. De Rich Body Milk wordt heel snel opgenomen door je huid en is ook niet plakkerig. Je huid wordt heerlijk zacht en soepel en door de Hyaluronzuur word je huid verzacht en gehydrateert.  En Macadamia notenolie geur is lekker fris en aan deze bodymilk is natuurlijk ook het thermale water uit Baden-Baden toegevoegd.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?