You are here: Home » Beauty » Nu in de winkel; limited edition soleil d’été by CATRICE

Nu in de winkel; limited edition soleil d’été by CATRICE

geschreven door Constance

Een combinatie van zwierende, metallic stoffen en de bronzing make-up trend domineert de collecties op de catwalk dit seizoen en daarop sluit de Limited Edition soleil d’été by CATRICE perfect aan en deze is verkrijgbaar van begin augustus tot half september as. bij Kruidvat (ook online) en bij Trekpleister.

Het Metal-infused Eye Palette bestaat uit 5 perfect op elkaar afgestemde oogschaduws, elk met een poederachtige textuur voor expressieve oogmake-up stijlen.
Metal Eyelight is een gelachtige oogschaduw met een metallic finish die makkelijk is te blenden en wordt nog intensiever bij het aanbrengen van meerdere lagen.
De Duo Highlighter is een 2 kleurige highlighter met een glanzende poeder finish en is geschikt voor ieder huidtype.
Je kan de Golden Lip Booster alleen gebruiken of boven op lipstick en de metallic gloss met een lip-boosting effect geeft je lippen een glanzende gouden finish.
Metalip Colour heeft metallic effecten met een hoge dekking in combinatie met een crèmige textuur.
De vloeibare Sheer Serum Bronzer is een  bronzing serum dat zacht gouden accenten geeft en kan individueel gebruikt worden of je mixt hem met je foundation.
De Sun Stripping Bronzer is een fijne, matte bronzing poeder ideaal voor de “Contouring” en “Sun Stripping” make-up trends.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com