Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kerst op tafel met HEMA Kerst op tafel met HEMA
  • HEMA viert Kerst HEMA viert Kerst
  • Mymuesli lanceert 3 nieuwe gezonde ontbijtmixen Mymuesli lanceert 3 nieuwe gezonde ontbijtmixen
shoppen

Park, Shop & Sleep-arrangement Hilton The Hague tijdens Shopping Night

Overmorgen is het weer zover, de Shopping Night Den Haag gaat van start en nu kan je, na deze avond ‘shop till you drop’ op 30 juni as., tegen een speciaal tarief overnachten bij het beste hotel van Den Haag volgens Tripadvisor: Hilton The Hague.

Het hotel biedt als partner van Shopping Night een speciaal arrangement: voor € 67,50 per persoon slaap je met zijn tweeën na afloop van de Shopping Night in het Hilton-hotel in Den Haag en geniet je de volgende ochtend van een uitgebreid ontbijt.

De Haagse Shopping Night op 30 juni is alweer de 11e editie en houdt in dat de winkels tot middernacht geopend zijn en speciale acties bieden. Daarnaast is het door de hele stad feest met optredens, modeshows, DJ’s, straattheater en meer. Jaarlijks komen er zo’n 125.000 mensen van binnen en buiten de stad op het evenement af. Hilton The Hague is gevestigd aan de Zeestraat, grenzend aan het Noordeinde en het winkelgebied, en beschikt tevens over een parkeergarage. Met de actie biedt de winnaar van de Traveler’s Choice Award 2017 de bezoekers van buiten Den Haag een voordelige kans om hun Shopping Night in comfort en luxe af te sluiten. Ook locals kunnen zo van de Shopping Night een weekendje weg in eigen stad maken.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?