You are here: Home » Accessoires » Speel thuis golf met de R-Motion golfsimulator

Speel thuis golf met de R-Motion golfsimulator

geschreven door Constance

Voor golfliefhebbers is het nu mogelijk om thuis een eigen golfsimulator te hebben, in de schuur of op zolder, daar zorgt de nieuwe R-Motion van ProTee United en Rapsodo voor. En hiermee kan iedere golfliefhebber werken aan zijn swing, zonder daar thuis veel ruimte voor nodig te hebben.

Het enige wat je hoeft te doen is de gadget te bevestigen aan je club en camera’s en sensoren zijn bij dit systeem niet nodig. Het apparaatje zoekt automatisch verbinding met de pc waarop de software is geïnstalleerd en plaats je een net om de ballen mee op te vangen en leg je een stukje tapijt of gras op de grond. Nu ben je al klaar om te oefenen. Sla de bal en kijk hoe die over het scherm vliegt.

Wie een golfsimulator wil kopen, moest tot nu toe rekening houden met een vanaf prijs van zo’n 3000 euro, oplopend tot een veelvoud van dat bedrag. Daar komen dan nog de kosten bij van een scherm en projector. Met de R-Motion wil ProTee United een veel grotere groep mensen de kans geven om in hun eigen woning te oefenen. De R-Motion kost 399 euro en hoef je met dit systeem geen vaste opstelling te maken. Dus ideaal voor iedereen die ’s winters liever bij de kachel zit en toch zijn of haar handicap wil verbeteren.

[youtube]https://youtu.be/nmObn6ZrZnw[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com