You are here: Home » Gadget nieuws » Denver social Photoframe bij Kruidvat

Denver social Photoframe bij Kruidvat

geschreven door Constance

Bij Kruidvat kan je nu terecht voor een leuke nieuwe gadget, nl. de Denver social Photoframe en hiermee vul  je in no-time je woonkamer met de mooiste, meest bijzondere of leukste herinneringen.

De Denver social Photoframe is een digitale wifi-fotolijst waarop foto’s, verstuurd vanaf een smartphone, op magische wijze verschijnen. Zo deel je binnen enkele seconden onvergetelijke momenten met opa en/of oma, laat je het thuisfront vanaf de bank meegenieten van een heerlijke vakantie of verras je iemand met een spontane digitale boodschap.

Download gratis de nieuwe Frameo app, bewerk eventueel de foto en voeg een persoonlijke tekst toe om vervolgens versturen je deze foto naar de social Photoframe. En dmv. een speciale gebruikerscode voeg
je familieleden, partner of vrienden toe aan de Frameo app en na akkoord van de ontvanger verschijnt een fotomoment op de digitale fotolijst.

Maw. dit is de perfecte combinatie om jouw moment te delen én iemand te verrassen, en zelfs voor mensen zonder social media! Er zijn 2 verschillende maten Photoframes (7 en 10 inch) in wit en zwart.

[vimeo]https://vimeo.com/221262563[/vimeo]

Gerelateerde artikelen

3 reacties

R 29 augustus 2017 - 15:43

Kun je erbij vermelden dat het reklame is!

Reageer
Constance 30 augustus 2017 - 21:07

Beste mevrouw, mijnheer, alle artikelen die gepubliceerd worden zijn min of meer reclame. Dit is nu eenmaal de essentie van een blog. Vervelend als u zich hieraan stoort maar ik ga bij geen enkel artikel vermelden dat het reclame is, dit doe ik alleen als ik betaalt voor een artikel en dat is in dit geval niet het geval.

Reageer
Vlindertje 26 september 2017 - 18:50

Ik heb eigenlijk een vraag. Kun je een foto sturen vanuit het buitenland of ergens in Nederland met je smartphone (daar heb je natuurlijk wifi voor nodig) naar het foto frame? Of moet de mensen die de foto frame hebben staan ook wifi hebben?

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com