You are here: Home » Accessoires » Woonaccessoires bij Bulbby.com

Woonaccessoires bij Bulbby.com

geschreven door Constance

Zoals jullie weten kan je, bij Bulbby.com, allerlei gepersonaliseerde accessoires bestellen, zoals kleding, tassen, koffers en babycadeaus. Maar wist je dat je ook je huis een ‘eigen’ look kan geven want bij Bulbby.com zijn er ook heel veel woonaccessoires te bestellen, zoals een picknick mand, glazen, windlichten en kussenhoezen. Nu wilde ikzelf graag een set whiskeyglazen, windlichten (leuk voor op de buitentafel) en een wijntas dus ben ik aan de slag gegaan. Je vindt deze artikelen onder het kopje ‘Tafelen‘.

Bij de windlichten (incl. waxinelicht en glaasje) kan je kiezen uit een groot of een kleiner model. Ik heb gekozen voor het grote model, aangezien wij een tafel van 3 meter lang in de tuin hebben staan, dus daar past een groot windlicht perfect op. Je kan kiezen uit 20 verschillende teksten en motieven. De windlichten zijn binnen en buiten neer te zetten en je krijgt er een metalen hengel bij zodat je het windlicht ook kan ophangen. Ze zijn gemaakt van Tyvek, dat aanvoelt als papier, niet scheurt, vloeistofdicht is maar wel waterdamp doorlaat.

Bij de whiskeyglazen (per set van 2) kan je laten bedrukken in 17 verschillende prints of tekst en je kan uit dit glas natuurlijk niet alleen whiskey drinken maar een lekkere cocktail of water. Let wel even op dat je deze glazen met de hand afwast en ze niet in vaatwasser stopt.

De wijntas (in zwart of naturel) is heel leuk om cadeau te geven (met natuurlijk een mooie fles wijn erin) maar ook op tafel staat ie top. Je kan kiezen uit 22 verschillende teksten en prints.

Om je bestelling te doen, kies je eerst de tekst/print van jouw keuze en daarna ga je de naam/namen invullen die op de accessoire (in de door jouw gewenste kleur) wilt hebben. Zodra je je hele bestelling afgerond hebt ga je je betaling invoeren (betalen kan via overboeking, iDeal, credit card of acceptgiro) en heb je binnen 3 werkdagen je pakket in huis (via DHL). En je kan zelfs, met bijbetaling, je bestelling de volgende dag binnen hebben, als je voor 14.30 uur besteld.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com