Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Vaderdag Tip; Nieuwe Mio Cyclo fietscomputers Vaderdag Tip; Nieuwe Mio Cyclo fietscomputers
  • SIGMA SPORT lanceert de PURE 1 fietscomputer SIGMA SPORT lanceert de PURE 1 fietscomputer
  • Test; de nieuwe Sigma Sport LED-fietsverlichtingset Test; de nieuwe Sigma Sport LED-fietsverlichtingset
ladygadgets

Sigma Sports lanceert de Pure GPS fietscomputer

PURE GPS is de naam van de nieuwste fietscomputer van SIGMA SPORT en zoals de naam als zegt is het een fietscomputer met een eenvoudige bediening met op GPS-gebaseerde dataregistratie. Zodoende heeft de PURE GPS geen andere sensoren nodig, kan ie snel op de fiets worden gemonteerd en is ie direct klaar voor gebruik.

De PURE GPS beschikt in totaal over 13 fiets-functies, waaronder de actuele-, gemiddelde- en maximale snelheid, alsmede afgelegde weg, fietstijd en temperatuuraanwijzing. Een eenvoudige kompasnavigatie toont steeds de richting naar het startpunt of een zelf gekozen bestemming. Tot de zes hoogtefuncties behoort ook een grafisch hoogteprofiel, dat op het zeer grote display goed leesbaar wordt weergegeven. De geïntegreerde luchtdruksensor levert hiervoor de exacte data. Met name voor uitgebreide tochten is de PURE GPS met een accugebruiksduur van tot wel 15 uur de ideale metgezel. Het gereden traject kan aansluitend in het DATA CENTER of in de SIGMA LINK app gedetailleerd worden geanalyseerd.

Er kan tot wel 110 uur fietstijd met de PURE GPS vastgelegd worden. Elke training wordt met de ritdata-reset automatisch opgeslagen en kan aansluitend op het apparaat worden bekeken of uitgelezen. Tevens kunnen de maandelijkse trainingsstatistieken direct op het display met elkaar worden vergeleken. Voor een gedetailleerde analyse wordt de fietscomputer middels een micro-USB-kabel aangesloten op het DATA CENTER op de pc, Mac of tablet. Via de SIGMA LINK app is de analyse ook onderweg mogelijk. De draadloze overdracht via NFC (Near Field Communication) wordt uitsluitend door Android-smartphones ondersteund. Met behulp van de SIGMA CLOUD kunnen de ritgegevens van een gebruiker ook probleemloos tussen de app en het DATA CENTER worden overgedragen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?