Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Get moving. It’s party time met Samsonite Get moving. It’s party time met Samsonite
  • Samsonite RED onthult de FW 2018 ‘Carry On’ campagne Samsonite RED onthult de FW 2018 ‘Carry On’ campagne
  • Samsonite viert de 10-jarige verjaardag van de Cosmolite Samsonite viert de 10-jarige verjaardag van de Cosmolite
  • Samenwerking tussen IKEA + HAY = YPPERLIG collectie Samenwerking tussen IKEA + HAY = YPPERLIG collectie
  • Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip
  • CATRICE herfst/winter 2017 collectie CATRICE herfst/winter 2017 collectie
ladygadgets

Vaderdag Tip; Samsonite Business collectie

Ben je nog op zoek naar een perfect cadeau voor Vaderdag? Houd je vader, minnaar of man van technologie? Dan zijn de nieuwe Business collecties van Samsonite perfect voor hem!

De collectie bestaat uit tassen en koffers die alle elektronica de juiste bescherming bieden. Met de collecties Aerospace, Zenith en Formalite is jouw vader er zeker van dat zijn spullen veilig aankomen op de bestemming.

De praktische Aerospace is de ‘next generation’ collectie binnen het business assortiment van Samsonite als het gaat om het beschermen van apparatuur met gemak en comfort. Zo heeft de Aerospace collectie schokbestendig TPU op alle hoeken, full-frame beschermende pads en het gloednieuwe Smart Fit PlusTM-systeem dat je in staat stelt om de grootte van het laptopcompartiment met slechts één handbeweging vast te zetten, wat zorgt voor het maximale comfort en gebruiksgemak.

Alle tassen in de collectie; de bailhandle, de crossover en twee rugzakken, hebben het nieuwe Easy PassTM -systeem, waarbij de kabels van de apparatuur door verschillende compartimenten kunnen passeren en de apparaten kunnen worden opgeladen zonder ze uit de tas te halen. Daarnaast hebben alle tassen voorzien van verschillende voor- en zijzakken, waardoor je alle kleinere bezittingen zoals pennen, notebooks, sleutels en je smartphone optimaal kunt organiseren.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?