Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Plantronics introduceert 5 nieuwe headsets Plantronics introduceert 5 nieuwe headsets
  • Sony XB01 draadloze speaker, in zeer opvallende kleuren Sony XB01 draadloze speaker, in zeer opvallende kleuren
  • OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar
  • Test; Nighthawk X4S Tri-Band WiFi extender Test; Nighthawk X4S Tri-Band WiFi extender
  • Test; Denon Envaya Bluetooth luidspreker Test; Denon Envaya Bluetooth luidspreker
  • Test; Nighthawk X4S Tri-Band wifi-extender Test; Nighthawk X4S Tri-Band wifi-extender
wonen

Vaderdag tip; Tivoli lanceert de nieuwe Model One Digital

Tivoli Audio heeft haar nieuwe Model One Digital geïntroduceert en brengt daarmee de karakteristieke tafelradio in 1 klap naar het streamingtijdperk. Deze radio combineert stijl, techniek en audiokwaliteit met de simplistische en gebruiksvriendelijke elementen van Tivoli’s klassieke Model One Radio.

De nieuwe Model One Digital heeft oa. een multifunctionele draaiknop en een groot aantal verbindingsopties, waaronder FM, DAB+, wifi, Bluetooth en Spotify Connect. Met het hoge resolutiescherm en de draaiknop is het afstellen op zenders en het kiezen, afspelen en pauzeren van nummers heel eenvoudig. Verder kan je de One Digital ook koppelen aan een Tivoli ART-Speaker en is geschikt voor multi-room gebruik (dmv. de speciale Tivoli app).

De Model One Digital is er in Walnut, White, en Black Ash en het stoffen speakerdoek is ontworpen door het Deense designmerk Gabriel.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?