You are here: Home » Eten & koken » Biotona Bio Supersprouts en Bio Superberries

Biotona Bio Supersprouts en Bio Superberries

geschreven door Constance

Afgelopen zaterdag heb ik 2 nieuwe Biotona Superfoods producten ontvangen, nl. de Biotona Bio Supersprouts, de Bio Superberries en ook de Biotona Shake Beker.

De Bio Supersprouts is een mix van gespruite (ontkiemde) biologische zaden van: boekweit, broccoli, bruine gierst, haver, luzerne, pompoen, rode quinoa, witte en zwarte sesam en zonnebloem. Gespruite zaden zijn makkelijker verteerbaar, het kiemen ontgrendelt sluimerende levenskrachten in de zaden en brengt heel wat positieve eigenschappen met zich mee. Na het spruiten worden de zaden 24 uur gedroogd bij maximaal 42 °C. Hierdoor blijven de van nature aanwezige voedingsstoffen behouden.
Gebruik de krokante Biotona Bio SuperSprouts Raw bij je ontbijt samen met andere superfoods in een muesli, strooi ze op een pudding, yoghurt, salade of geniet ervan puur, als intens smakend en krakend tussendoortje.

Biotona SuperBerries is een mix van 100% biologische gedroogde wilde blauwe bes, goji bes, cranberry, Inca bes, schisandrabes en witte moerbei. De wilde blauwe bes groeit in Canada en het Noordoosten van de VS. De cranberry (veenbes) is een dieprode kleine en zure vrucht. Schisandrabessen en goji bessen zijn smaakvolle vruchten en worden al meer dan 3000 jaar gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. De Incabes is inheems in het Amazonegebied van Zuid-Amerika en wordt door de lokale bevolking als lekkernij gegeten. De zoete witte moerbei groeit in warme of subtropische gebieden aan bladverliezende bomen.  Gebruik Biotona Bio SuperBerries bij je ontbijt samen met andere superfoods in een muesli, in je favoriete gebak, strooi ze op een fruitsalade, pudding of geniet ervan puur als intens smakend tussendoortje. Voeg Biotona Bio SuperBerries toe aan smoothies en shakes in combinatie met vruchten (sappen) of andere superfoods, (plantaardige) melk, yoghurt of water.


De Shake Beker (700 ml. inhoud) is geschikt voor het maken van shakes en smoothies. De beker heeft een lekvrije schroefdop en is aan de bovenzijde voorzien van een handige drinktuit.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?