You are here: Home » Gadget nieuws » Vaderdag Tip; NEXTBASE iN-CAR DASH CAM

Vaderdag Tip; NEXTBASE iN-CAR DASH CAM

geschreven door Constance

Wil je je man, vader of minnaar iets anders dan anders geven dit jaar met Vaderdag? NEXTBASE heeft de perfecte oplossing en wel eentje die zowel leuk als veilig is. NEXTBASE heeft nl. iN-CAR CAM 312GW DASH CAM in Nederland op de markt gebracht. Deze dashcam neemt video’s op tijdens het rijden, die zijn bedoeld voor privégebruik of als bewijs in het geval van een ongeluk.

De nieuwe dashcam heeft een verbeterd design, waaronder de gebruiksvriendelijke Click&GO powered magnetic car mount. Dankzij deze functie zijn snoertjes overbodig, en is het ophangen en verwijderen van het apparaat snel een eenvoudig. Daarnaast heeft de dashcam geïntegreerde wifi, waardoor je de opname via de NEXTBASE-app naar je smartphone kunt downloaden. Deze beelden zijn vervolgens eenvoudig te delen met vrienden, familie en zelfs je verzekeraar of de politie. Deze mogelijkheid kan nèt dat verschil maken voor je schadeclaim.

En heb je een vader, man, vriend of minnaar die de details van een situatie snel vergeet? Maak je geen zorgen. De 312GW heeft een supersnelle gps-functie, waarmee je reis uitgebreid is te volgen en de plaats van een ongeval en de snelheid waarmee het gebeurde precies is vast te stellen.

En dit zijn de specificaties; een beeldhoek van 140 graden met full 1080p HD en 30fps. Een ultra-helder 2,7′ ledscherm voor eenvoudig terugkijken en probleemloze menubediening en heldere beelden dankzij de zesvoudige glazen lenzen. De ingebouwde G-sensor slaat automatisch alle opnames op, na een botsing of schok. SOS-databescherming voorkomt dat de opnamen verdwijnen door een botsing/incident. De Dash Cam is eenvoudig te installeren, inclusief 4 meter lange 12v stroomkabel en wordt geleverd inclusief Click & Go montage. En je kunt gebruik maken van SDHC-microkaartjes tot 32 GB.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com