You are here: Home » Gadget nieuws » Vaderdag Tip; Nieuwe Mio Cyclo fietscomputers

Vaderdag Tip; Nieuwe Mio Cyclo fietscomputers

geschreven door Constance

Voor de sportieve, fietsende man heeft Mio 2 nieuwe fietscomputers geïntroduceerd, de Cyclo 4oo en de Cyclo 600 serie. Zowel de 400 serie (Cyclo 400 / Cyclo 405 / Cyclo 405HC) als de 605 HC zijn uitgerust met een groter 4′ bij zonlicht leesbaar, anti-glare aanraakscherm, vooraf geïnstalleerde, complete fietskaarten van geheel Europa (38 landen), een eenvoudige en gebruiksvriendelijke navigatie met grote cijfers op het scherm, lap-functie en een eenvoudige menustructuur. En de Cyclo 605 HC biedt fietsers bovendien alles wat ze nodig hebben om hun prestaties te verhogen en gemotiveerd te blijven.

De Cyclo 400 maakt het ontdekken van nieuwe plekken eenvoudig voor de recreatieve fietser. Hij heeft een nieuw 4-inch anti-glare aanraakscherm, waarmee kaarten, route-aanwijzingen en statistieken glashelder kunnen worden afgelezen tijdens het fietsen. Alles is eenvoudig in te stellen met de drie hardware toetsen voor aan- en uitzetten, instant recording en lap marking. Met de lap-functionaliteit kunnen verschillende segmenten of specifieke intervallen van een rit worden gemarkeerd, waardoor fietsers worden uitgedaagd hun resultaten te verbeteren voor iedere ronde of ieder segment. Complete kaarten van geheel Europa zijn vooraf geïnstalleerd, zodat de Cyclo 400 direct klaar is voor gebruik. Gebruikers kunnen verbinding maken met MioShare en hun data direct synchroniseren met Strava, waardoor zij hun ritten kunnen analyseren en de resultaten kunnen delen met anderen. De Cyclo is compatibel met Strava segmenten en outdoor training.

De Cyclo 405 is gemaakt om te presteren. Hij heeft alle functionaliteit van de Cyclo 400, maar kan daarnaast groepsberichten ontvangen van social media apps (WhatsApp, Twitter and Facebook) via een smartphone bluetoothverbinding en heeft Strava Live Segments indoor & outdoor training functionaliteit. Dankzij de geïntegreerde ANT+ sensor is de Cyclo 405 volledig compatible met de ANT+ hartslagmonitor en snelheids- en cadanssensoren. Hij kan worden aangesloten op ANT+ trainers met FE-C protocol en levert de corresponderende weerstand tijdens indoor training. Daarnaast kan hij worden aangesloten op elektronische Shimano Di2-fietsschakelsystemen voor het lezen en registreren van schakelinformatie van de Shimano Di2-schakelgroepen en bediening op afstand voor het schakelen tussen pagina’s op het dashboard en het starten en stoppen van registratie. De Cyclo 405 HC wordt geleverd met een ANT+ hartslagmonitor en een snelheids- en cadanssensor.

De Cyclo 605 HC is het topmodel van Mio en is geschikt voor outdoor of indoor, paden of wegen, voor persoonlijke records of in competities met anderen, de mogelijkheden zijn eindeloos met de Cyclo 605 HC. Hij heeft magneetloze en eenvoudig te installeren snelheids- en cadanssensoren, die voorgoed afrekenen met de spaakmagneten en de omslachtige installatie van een snelheids- en cadanssensor rond de pedalen en het frame van de fiets. Bevestig de sensoren simpelweg rond de achteras van het wiel en rond de zadelstang of het pedaal, met de bijgeleverde rekbare, ladderachtige rubberband, en je bent klaar. Er is ook een ANT+ hartslagmeter inbegrepen, voor het bereiken van optimale fitness. Een pc-verbinding is niet nodig, want tracks en opnames kunnen moeiteloos via WiFi worden gesynchroniseerd naar een MioShare-account. De Cyclo wordt geleverd met een 2A AC adapter, waarmee het apparaat sneller opgeladen kan worden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com