You are here: Home » Audio & video » Vaderdag Tip; Logitech G lanceert headsets voor de gamende vader

Vaderdag Tip; Logitech G lanceert headsets voor de gamende vader

geschreven door Constance

Speciaal voor de gamende vaders heeft Logitech 2 speciale game headsets gelanceerd. De Logitech G433 en G233 gaming headsets geven je perfecte audioprestaties in een lichtgewicht, comfortabel en hip design.

De Logitech G433 7.1 Gaming Headset en de Logitech G233 Prodigy Gaming Headset zitten boordevol geavanceerde gaming-technologie, inclusief Pro-G audio drivers voor superieure audioprestaties. Dankzij het lichte ontwerp zitten de headsets zeer comfortabel zodat je ze bij al je gaming-sessies kunt gebruiken.

Beide headphones zijn voorzien van de geavanceerde Pro-G drivers en hybride mesh-materialen die garant staan voor kwalitatief hoogstaande audio. De drivers produceren zuivere hoge en lage tonen met minimale distortie. Logitech G heeft de geluidskwaliteit voor analoge reproductie en digitale USB-output verbeterd zodat het geluidsprofiel uit elke audiobron zeer accuraat klinkt.

De Logitech G433 maakt gebruik van DTS Headphone:X 7.1 en biedt daarmee de beste surround sound die momenteel verkrijgbaar is. De zeer realistische DTS Headphone:X-technologie repliceert zeer nauwkeurig de plaatsing en audiopositionering van 7.1-speakers. Hierdoor kun je de omgevingseffecten en positionele audio die game-designers ontwikkelen, goed waarnemen. Je hoort hoe ver vijanden nog van je verwijderd zijn en uit welke richting ze komen. Het volumeniveau voor elk van de 7 audiokanalen kun je apart instellen.

De Logitech G433 en Logitech G233 headsets zijn duurzaam en tegelijk lichtgewicht en extreem comfortabel. De Logitech G433 heeft een hydrophobische, vlekbestendige, stoffen afwerking in de kleuren: Royal Blue, Fire Red en Triple Black. De Logitech G233 is beschikbaar met zwarte ‘soft touch’ materialen en Cyan Blue ear pads.

Beide headsets hebben ademende, sportieve mesh ear pads die eenvoudig verwijderd en gereinigd kunnen worden. Bij de Logitech G433 wordt ook een set microfiber ear pads geleverd zodat je altijd het materiaal kunt kiezen dat het beste bij je past. De nieuwe headsets hebben een verwijderbare high quality boom-microfoon met micro pop-filter voor kristalheldere spraak en communicatie. Beide werken met PC’s, consoles (inclusief Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch) en mobiele apparaten. Zowel de G433 als de G233 zijn officieel ‘Discord Certified’, dat de hoogste niveaus voor audio en heldere spraak garandeert.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com