You are here: Home » Gadget nieuws » Test; TOMTOM Touch Cardio fitnesstracker

Test; TOMTOM Touch Cardio fitnesstracker

geschreven door Constance

Ik heb afgelopen week de TOMTOM TouchCardio fitnesstracker opgestuurd gekregen voor een uitgebreide test (mijn review lees je binnenkort). Hieronder kan je alvast wat meer informatie lezen wat de TOMTOM Touch Cardio allemaal kan.

Met de Touch Cardio hou je de hele dag je hartslag in de gaten door de ingebouwde hartslagmeter en kan je ook zien hoe actief je gedurende de dag bent geweest, hoe ver je je grenzen hebt verlegd tijdens je training en wat je hartslag in rust is, wat een zeer goede indicator van je conditie is.

Verder houdt ie 24 uur per dag al je activiteiten bij, of je nu slaapt of actief bezig bent, maar ook het aantal verbrande calorieën, afgelegde afstand en slaaptijd. Zorg dat elke minuut telt.

Met de sportmodus kun je je work-outs meten en je statistieken bijhouden. Je kunt de intensiteit van je wandeling van deze ochtend vergelijken met je hardloopsessie van gisteren en de bootcamp van vorige week.

En je kunt kiezen uit verschillende kleuren bandjes, zodat je een bandje kunt nemen dat bij jouw stijl past. Er is een Large of Small horlogebandje zodat de tracker perfect om jouw pols past. Het bandje is ontworpen voor een optimale pasvorm met weinig overlapping.

En word je gebeld of krijg je een berichtje binnen, deze worden allemaal direct naar de tracker gestuurd, als je telefoon in de buurt ligt. Je kunt dus zelf kiezen of je wilt reageren of je op je work-out wilt concentreren zonder je telefoon erbij te pakken.

De Cardio Touch heeft een helder en gebruiksvriendelijk touchscreen en de batterij gaat tot wel 5 dagen mee. En omdat je je tracker dag en nacht kan dragen is ie ook zweet-, regen- en spatwaterbestendig dus kan je gewoon afwassen, je handen wassen of een intensieve workout doen. Maar niet tijdens het douche of zwemmen want dan moet ie wel af.

Je krijgt regelmatig een software-update om je ervaring te verbeteren met de nieuwste functies en innovaties. En je kunt alle gegevens draadloos synchroniseren met de TomTom Sports-app via Bluetooth en kan je alles uploaden naar andere sport- en fitnessplatforms.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Test; TomTom Touch Cardio - Lifestylelady.nl 23 juli 2017 - 18:33

[…] Test; TOMTOM Touch Cardio fitnesstracker […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com