You are here: Home » Beauty » Test; Sans Soucis zonproducten

Test; Sans Soucis zonproducten

geschreven door Constance

Vanmorgen ben ik terug gekomen vanuit Paramaribo en ik had een aantal nieuwe zonneproducten in toilettas mee want de tropische zon van Suriname is bij uitstek geschikt voor een uitgebreide test. Ik had oa. de Anti-Aging Suncare producten van Sans Soucis bij me, en dat waren de Anti-Age Body Sun Protection SPF 30 en het After-Sun Repair Mask.

Ik begin met de Sans Soucis Anti-Age Body Sun Protection SPF 30. Dit is een lichte, gemakkelijk, uitsmeerbare crème voor je lichaam, maar ik heb de crème ook op mijn gezicht geprobeerd. Aangezien ikzelf gemakkelijk bruin word en eigenlijk nooit verbrand (en 2 weken geleden terug ben gekomen van een heerlijke vakantie op Ibiza) is het wel voor mij moeilijk te beoordelen hoe deze crème zich houdt op een blanke huid die nog niet zo heel vaak in de zon is geweest. Maar de crème laat absoluut geen wit filter achter, ook niet nadat ik had gezwommen of tijdens het transpireren. En hij ruikt ook nog eens heerlijk fris.

We weten allemaal dat de zon niet echt heel goed is voor je huid en dat de zon ook behoorlijk wat impact heeft op huidveroudering. Daarom gebruik ik altijd een goede after sun. Het Sans Soucis after-sun mask is heerlijk koel als je het op je gezicht doet en ook als je verbrand bent, kan ik me zo voorstellen, neemt de roodheid en irritatie gelijk af en dat komt mede doordat er Aloë Vera in het masker zit. Ik heb het after-sun mask voornamelijk gebruikt als een extra verzorging want ik hou van de zon maar wil niet opgezadeld worden met een verrimpelde huid. En het masker ruikt ook heerlijk naar Aloë Vera.

Deze 2 nieuwe Sans Soucis producten zijn voor de echte Sans Soucis fan, een welkome aanvulling. Want ze sluiten perfect aan bij de rest van de huid- en gezichtsverzorgingsproducten van dit merk.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com