You are here: Home » Beauty » Test; Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 van Sans Soucis

Test; Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 van Sans Soucis

geschreven door Constance

Behalve de zonproducten van Sans Soucis had ik ook nog een ander product mee naar Paramaribo, nl. de DD Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 (kleur dark).

Deze concealer zit in een handige roller, en ik gebruik niet heel vaak een concealer (meestal alleen om wat plekjes weg te werken) en als ik een concealer gebruik is dat er altijd 1 in pencilvorm, incl. een ingebouwd kwastje. Een roller werkt veel prettiger en je kunt ook veel securder de concealer aanbrengen.

Verder is deze concealer multi functioneel; je kunt hem aanbrengen onder je ogen (bij wallen en donkere kringen) maar om het plekjes, fijne lijntjes/rimpels te camoufleren. En de fijne huid rondom je ogen krijgen met deze concealer ook extra bescherming, mede door de SPF 10. En als je last hebt van dikke ogen, of wallen, dan verkoelt de roller je huid ook nog eens en wordt de zwelling  vanzelf minder.

Voor het beste resultaat, breng je de concealer in cirkelende bewegingen aan onder je oog, in een zgn. V-vorm. Je begint dan bij de binnenhoek van je oog en werkt daarna naar de buitenhoek van het oog, vervolgens ga je richting neusvleugels en terug naar de binnenhoek van het oog.

Doordat je heel precies met de roller de plekjes kan aantippen waar je de concealer wilt gebruiken, is deze roller ook perfect geschikt om je ogen net even iets meer te laten oplichten, doordat je het product net onder je wenkbrauw aanbrengt, of in de cupidoboog van je lippen voor een oplichtend effect.

En natuurlijk zit in de DD Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 weer het thermale bronwater van Baden-Baden verwerkt en dit zorgt voor een extreem hoge huidtolerantie door de hoeveelheid aan mineralen en sporenelementen die het water bevat en hierdoor zijn de Sans Soucis producten geschikt voor elk huidtype, zelfs als je huid overgevoelig is.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?