You are here: Home » Accessoires » Villa Massa Limoncello ijsmachine by Kim Feenstra

Villa Massa Limoncello ijsmachine by Kim Feenstra

geschreven door Constance

Ik ben een fan van de Villa Massa Limoncello maar wist je dat Villa Massa nu ook dé kitchen musthave van 2017 heeft? En dit is de Villa Massa Art Edition Gelatiera designed by Kim Feenstra.

Deze luxe Boretti roomijsmachine heeft een uniek foto-design van model en top fotografe in spé Kim Feenstra. Het design is geïnspireerd op de originele roots van de premium citroenlikeur en brengt zowel het authentieke, als het pure karakter vol passie en liefde voor het vak op bijzondere wijze in beeld. Met de Villa Massa Art Edition Gelatiera verras je vrienden en familie met ambachtelijk homemade roomijs en speciaal voor een extra Italiaanse twist maak je Villa Massa Lemon Gelato.

Met deze roomijsmachine maak je binnen 1 uur heerlijk ijs. De digitale timer op het LCD display laat zien hoe lang het nog duurt voordat het ijs gereed is en met een capaciteit van 2 liter is er meer dan voldoende ijs voor iedereen. En even een handige tip: Zet het apparaat aan tijdens het opdienen van het voor- of hoofdgerecht, zodat het homemade ijs direct als dessert kan worden geserveerd.

Hoe maak je nu eigen Villa Massa Limoncello roomijs? Meng het rasp van een citroen met 2dl slagroom, 4dl melk en 200ml Villa Massa Limoncello in een pan en breng langzaam naar 95 graden. Klop 3 eidooiers met 150 gram suiker luchtig tot het een lichte gele kleur krijgt. Zodra het mengsel goed heet is, voeg je het beetje bij beetje toe aan de eidooiers. Doe het mengsel terug in de pan en breng naar 85 graden. Laat vervolgens afkoelen in ijswater en het is ready voor de roomijsmachine. Laat deze een uur draaien en voilà: un delizioso gelato Italiano! En serveer de Villa Massa Limoncello ijskoud direct vanuit de vriezer bij het zelfgemaakte citroen-roomijs voor het ultieme Italiaanse dessert.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com