You are here: Home » Beauty » Test; Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer

Test; Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer

geschreven door Constance

Afgelopen weekend heb ik, van Paula’s Choice, de Resist Skin Firming Line Minimizer ontvangen en dit is dé crème voor iedereen die iets wil doen tegen de zichtbare tekenen van huidveroudering. We weten allemaal dat het vermogen van de huid om elastine en collageen te produceren, vertraagt in de loop van de jaren en hierdoor begint je huid zijn stevigheid en elasticiteit te verliezen, waardoor fijne lijntjes ontstaan en de eerste rimpels tevoorschijn komen. Er is niets op tegen om ouder te worden, maar dan wel graag zonder de bijbehorende rimpels.En speciaal hiervoor lanceert Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer. Dit is een snel absorberende behandeling zonder retinol die met behulp van geavanceerde technologie fijne lijntjes en rimpels vermindert en het verlies van stevigheid voorkomt.

Resist Skin Firming Line Minimizer is een lichte, zijdeachtige, behandeling op waterbasis die erop gericht is de elasticiteit en gehele conditie van de huid te verbeteren. Dit innovatieve product gaat de zichtbaarheid van huidveroudering tegen. Het effectiefst is de Skin Firming Line Minimizer bij de lijntjes rond de ogen en de rimpels die ontstaan aan de zijkanten van de neus en mond. De combinatie van huidbarrièreherstellende en cel-communicerende ingrediënten verhoogt de stevigheid van de huid terwijl het tegelijkertijd gezonder en jeugdiger collageen stimuleert. Het hypermoderne druppelsysteem garandeert een precieze behandeling en beschermt daarbij de ingrediënten tegen blootstelling aan licht en lucht.

Deze specialistische behandeling bevat een rimpelreducerend complex dat collageen stimuleert om zo rimpels en fijne lijntjes aan te pakken. De hoofdingrediënten in dit product zijn:
Methylglucoside Phosphate: Een complex van aminozuren, antioxidanten en huidbarrièreherstellende ingrediënten.
Niacinamide: Een antioxidant en cel-communicerende ingrediënt dat ceramiden en vrije vetzuren in de huid verhoogt, vochtverlies van de huid voorkomt en de microcirculatie in de dermis stimuleert.
Sodium Hyaluronate: Een huidherstellend ingrediënt dat van nature voorkomt in de huid, ontstekingen vermindert en vochtverlies van de huid helpt voorkomen;
Glycosaminoglycans: Een van nature essentiëel ingrediënt in het huidweefsel om de huidbarrière te versterken.
Panthenol: Vitamine B5, dat effectief is voor hydratatie en helpt de collageenproductie te stimuleren.

Je gebruikt de Resist Skin Firming Line Minimizer als laatste stap voordat je gaat slapen. Je haalt de dop van de applicator en druk zachtjes op de knop aan de onderkant. Breng het product plaatselijk aan op de huid waar rimpels en fijne lijntjes zichtbaar zijn en masseer het zachtjes in. Het resultaat zal nog beter zijn wanneer de Resist Skin Firming Line Minimizer gebruikt wordt in combinatie met een serum en/of product dat retinol of vitamine C bevat.

Ik heb de crème ontvangen en ga vandaag met mijn test beginnen, en binnenkort volgt mijn review.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com