Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; genieten bij Zotos Beauty met Valmont producten Test; genieten bij Zotos Beauty met Valmont producten
  • Sonos en Faberyayo brengen ode aan de herfst als het Comfy Season Sonos en Faberyayo brengen ode aan de herfst als het Comfy Season
  • Restaurant ADAM introduceert een compleet vegetarisch menu Restaurant ADAM introduceert een compleet vegetarisch menu
  • TASCHEN strooit met boeken TASCHEN strooit met boeken
  • Eat your truffle heart out bij restaurant 5&33 Eat your truffle heart out bij restaurant 5&33
  • Dyson opent 1e beauty shop-in-shop in Nederland Dyson opent 1e beauty shop-in-shop in Nederland
shoppen

TASCHEN summer party

Het is weer zover, de jaarlijkse TASCHEN Summer Sale staat weer voor de deur… En zoals je vast wel staat TASCHENĀ  bekend om mooie boeken met thema’s als fotografie, film, travel, muziek, architectuur, design en food.

De summer sale is een happening die maar 4 dagen duurt en waar je kortingen tussen de 30%-75% krijgt. Gisteren was al de kick off van de Summer TASCHEN sale en heb ik al mijn slag mogen slaan. Maar vanaf vandaag, 22 juni, tm as zondag kan ook jij terecht voor lekkere hoge kortingen op alle boeken die in de sale zijn. En heb je nu geen tijd of zin om naar Amsterdam af te reizen dan kan je ook online shoppen.

De TASCHEN Store in Amsterdam bevindt zich op PC Hooftstraat 44 in Amsterdam. En ik ben naar huis gegaan met het boek Mario Testino. Sir en Great Escapes Africa. En om deze boeken een mooie plek in huis te kunnen geven, heb ik ook de nieuwe plexiglazen standaard aangeschaft.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?