You are here: Home » Accessoires » TASCHEN summer party

TASCHEN summer party

geschreven door Constance

Het is weer zover, de jaarlijkse TASCHEN Summer Sale staat weer voor de deur… En zoals je vast wel staat TASCHEN  bekend om mooie boeken met thema’s als fotografie, film, travel, muziek, architectuur, design en food.

De summer sale is een happening die maar 4 dagen duurt en waar je kortingen tussen de 30%-75% krijgt. Gisteren was al de kick off van de Summer TASCHEN sale en heb ik al mijn slag mogen slaan. Maar vanaf vandaag, 22 juni, tm as zondag kan ook jij terecht voor lekkere hoge kortingen op alle boeken die in de sale zijn. En heb je nu geen tijd of zin om naar Amsterdam af te reizen dan kan je ook online shoppen.

De TASCHEN Store in Amsterdam bevindt zich op PC Hooftstraat 44 in Amsterdam. En ik ben naar huis gegaan met het boek Mario Testino. Sir en Great Escapes Africa. En om deze boeken een mooie plek in huis te kunnen geven, heb ik ook de nieuwe plexiglazen standaard aangeschaft.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com