You are here: Home » Beauty » Moederdag cadeau; RevitaLash & RevitaBrow serum

Moederdag cadeau; RevitaLash & RevitaBrow serum

geschreven door Constance

RevitaLash heeft een collectie haarverzorgingsproducten dat zorgt voor de verbetering van de wimpers, wenkbrauwen en het hoofdhaar. De sterproducten van het merk zijn het RevitaLash wimperserum en het RevitaBrow wenkbrauwserum.

Deze intensieve verzorgingsproducten zijn voorzien van een mix van het gepatenteerde BioPeptin ComplexTM, plantaardige extracten, antioxidanten, peptiden en vitamine B. De volledig natuurlijke conditie van de haartjes worden hiermee bevorderd, terwijl ze tegelijkertijd  worden beschermd tegen breekbaarheid en broosheid. Met als resultaat prachtige, sterke eyecatchers na 3 tot 12 weken.

Hoe gebruik je RevitaLash? Het serum is gemakkelijk aan te brengen met een dun lijntje bij de aanzet van de wimpers. En als je dit dagelijks doet, minimaal 12 weken lang, dan krijg je mooie gezonde en lange wimpers. Het serum is op waterbasis en kan in combinatie gebruikt worden met wimperextensions of wimperverf.

RevitaBrow wenkbrauwserum helpt de conditie van de natuurlijke wenkbrauwen te verbeteren en creëert zachte, gezonde en volle wenkbrauwen. De plantaardige extracten Swertia Japonica & Panax Ginseng, met een hoog gehalte aan antioxidanten en vitamine B, helpen de wenkbrauwhaartjes te beschermen, voeden en revitaliseren. Het ingrediënt Calendula is een natuurlijke hydratatie om de wenkbrauwen van voldoende vocht te blijven voorzien, zodat ze niet droog of broos worden. RevitaBrow heeft de ALLURE 2014 BEST OF BEAUTY AWARD gewonnen als Best Brow Conditioner.

Hoe moet je RevitaBrown gebruiken? Je brengt 1x keer per dag het serum met de speciale wenkbrauwapplicator aan met verscheidene korte bewegingen op de gebieden van de wenkbrauw waar zichtbare verbetering nodig is. (Let op, je wenkbrauw dient wel droog en schoon te zijn.)

En in aanvulling op bovenstaande producten is er nu de nieuwe Volumizing Primer en de Volumizing Mascara Raven. Je geeft je wimpers een extra boost met de wimper primer. Deze versterkt de wimpers, maakt ze voller, optisch langer én gladder waardoor mascara makkelijk en moeiteloos kan worden aangebracht. De formule bevat verzorgende peptiden die de wimpers in conditie houden en versterken. Geef je wimpers daarna een falshlash effect met de Volumizing Mascara Raven, die verlengt én verdikt. En als je deze 2 combineert krijg je pikzwarte, volle en lange wimpers waardoor je ogen nog beter opvallen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com