You are here: Home » Beauty » Beauty zonder naalden; zee-collageen

Beauty zonder naalden; zee-collageen

geschreven door Constance

Denk bij je bij collageen gelijk aan naalden en injecties? Dat hoeft niet meer, want de laatste trend is een mooie huid van binnenuit. En daarvoor gebruik je zee-collageen en dit is hét geheim achter een prachtige, stralende huid, zonder dat er ook maar één prikje aan te pas komt.

Volgens diverse studies verbeteren supplementen met collageen de huid. Het vochtvasthoudend vermogen gaat er op vooruit en de elasticiteit verbetert. Zee-collageen wordt gezien als het neusje van de zalm, hét allerbeste collageen, omdat ons lichaam het veel beter opneemt dan collageen afkomstig van andere bronnen. Het rijk aan eiwitten, goede vetten, vitaminen, mineralen, antioxidanten en unieke eigenschappen die onze gezondheid bevorderen.

Zee-collageen is een voedingssupplement dat fijne lijntjes en rimpels vermindert, het vernieuwingsproces van de huid ondersteunt en deze jong, stevig, soepel en gehydrateerd houdt. Zelfs jonge vrouwen, zonder merkbare rimpels, kunnen profiteren van collageen. De huid wordt gladder en straalt meer. Het supplement is opgebouwd uit 3 belangrijke, actieve ingrediënten: zee-collageen, hyaluronzuur en vitamine C.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Meral 16 december 2018 - 14:38

Ik hebnog niet gebruikt

Reageer

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?