You are here: Home » Gadget nieuws » Moederdag tip; Moto G5 en Moto G5 Plus smartphone

Moederdag tip; Moto G5 en Moto G5 Plus smartphone

geschreven door Constance

Is je moeder, vriendin, vrouw of minnares toe aan een nieuwe smartphone dan zijn de nieuwe Moto G5 en de Moto G5 Plus absoluut de moeite waard.

De Moto G5 heeft een metalen design, in 2 kleuren (Lunar Grey en Fine Gold). De smartphone heeft een 2800 mAh batterij, die je van ’s morgens tot ’s avonds kunt gebruiken zonder op te laden. De 10W snellader laadt de Moto G5 op in slechts enkele minuten. Verder heeft de nieuwe Moto G5 voorzien van een vingerafdruklezer en een 13MP camera met fasedetectie voor een snellere scherpstelling van foto’s.

De nieuwe Moto G5 Plus heeft bovenstaande features maar de camera heeft Dual Autofocus Pixels en stelt in een oogwenk het doelwit scherp, zodat je nooit meer het perfecte shot hoeft te missen. Door gebruik te maken van 10x meer pixels op de sensor, kun je je nu tot 60% sneller focussen op het voorwerp dat je wilt vastleggen dan met de Moto G4 Plus. Dankzij een groot f/1.7 diafragma en grotere pixels wordt er meer licht doorgelaten, waardoor het ook mogelijk is om goede foto’s in het donker te maken. De Moto G5 Plus is voorzien van een 3000 mAh all-day batterij en bijhorende TurboPower snellader die zorgt voor een batterijduur van 6 uur in slechts 15 minuten. Moto Display is één van de meest populaire Moto Experiences en geeft automatisch een voorvertoning van de notificaties, zonder dat je je smartphone hoeft te ontgrendelen. De Moto G5 Plus komt ook met Moto Actions en bevat 1 nieuwe experience, namelijk de One Button Nav. Hiermee kun je, met behulp van de vingerafdruklezer, snel navigeren door verschillende schermen. Tot slot, met de Google Assistant kun je berichten verzenden, bellen, navigeren, dagelijkse taken beheren en nog veel meer, simpelweg door het indrukken van de Home-knop. De Moto G5 met dual sim is te koop vanaf € 199,- en de Moto G⁵ Plus met dual sim vanaf € 279,-.

En natuurlijk ga je gelijk de Moto uitbreiden met 1 van die handige accessoires, zoals de Moto Z Play en de Hasselblad True Zoom Moto Mod. De Moto Z Play wordt geleverd met een lange batterijduur en is ontworpen voor Moto Mods. Lenovo heeft voor het ontwerp van de camera samengewerkt met het legendarische fotografiemerk Hasselblad. Deze samenwerking zorgde ervoor dat geavanceerde beeldervaringen zoals 10x optische zoom en RAW werkelijkheid werden op smartphones.

De Moto Z Play bestaat uit een dun, licht ontwerp met een stevig aluminium frame en elegante glazen achterkant. De Moto Z Play packs gaan, met de langste batterijduur ooit, 50 uur mee, zodat je dagen kunt spelen zonder op te hoeven laden. Mocht je door je 50 uur heen zijn, dan kun je het toestel met de TurboPower opladen tot 9 uur in slechts 15 minuten. Verder biedt het toestel een ultra-soepele 2.0 GHz octa-core processor, een prachtige 5.5″ 1080p HD Super AMOLED display en 3GB RAM-geheugen. Met de 16MP laser autofocus camera kun je zowel overdag als ’s nachts scherpe foto’s schieten.

De Hasselblad True Zoom Moto heeft een 10x optische zoom en Xenon flitser, kun je je richten op het nemen van een shot, zonder dat de belichting en afstand in de weg staan van een perfect beeld. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om te schieten in RAW-formaat wat zorgt voor nog meer controle en flexibiliteit. Ook garanderen de fysieke sluiter en zoom controles voor een goede bediening.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com