You are here: Home » Beauty » Moederdag cadeautip: CATRICE make-up

Moederdag cadeautip: CATRICE make-up

geschreven door Constance

As. zondag, 14 mei, is het Moederdag, een dag waarop alle moeders wat extra aandacht verdienen en in het zonnetje worden gezet. Of je nu zelf moeder bent of je (schoon)moeder wilt verrassen, CATRICE laat alle mama’s stralen. Speciaal voor deze dag is er een prachtige Moederdag look samengesteld waarmee jij of je (schoon)moeder gegarandeerd sprankelend voor de dag komt.

Sprekende ogen zijn hét uitgangspunt voor een stralende look. Met de Glam & Doll Sculpt & Volume Mascara worden je ogen een echte eyecatcher.  Deze mascara met diepzwarte textuur geeft je perfect gedefinieerde wimpers voor een prachtige opslag.

Om de hele dag stralend door te komen is een goede foundation een absolute must. Met de All Matt Plus – Shine Control Make Up ben je gegarandeerd van een langdurige look. Deze foundation geeft een perfecte matte teint, blijft tot wel 18 uur zitten en heeft een hoge dekking.

Is de All Matt Plus – Shine Control Make Up foundation een beetje te licht of juist iets te donker voor je? Geen probleem. Met de Prime And Fine Make Up Transformer Drops personaliseer je je foundation eenvoudig in de gewenste kleur. Een beetje foundation op de muis van je hand, een paar transformer drops erbij en je foundation wordt helemaal eigen. Ook ideaal wanneer je huid een kleurtje heeft door de zon.

Zachte wangen zijn erg aangenaam als je veel knuffelt op een dag als Moederdag. Met de Light And Shadow Contouring Blush, een ultrazachte poeder in een matte donkere kleur met highlighter, ben je verzekerd van fluweelzachte wangen én een prachtige gloed.

Een touch van roze op je lippen mag niet ontbreken bij een stralende lach van iedere moeder. De Lip Cushion, A little Soulfruit, heeft een zacht sponskussentje waarmee je je lippen eenvoudig een prachtige kleur geeft.

Moederhanden hebben veel te verduren, maar op Moederdag verdienen ook zij een beetje extra aandacht. Met de ICONails Gel Lacquer, PINK OUTSIDE THE BOX, maak je je look helemaal af. Deze nagellak uit het nieuwe ICONails assortiment heeft een roze kleur die bij perfect past bij je Moederdag outfit.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com