Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • CATRICE Limited Edition „Kaviar Gauche“ CATRICE Limited Edition „Kaviar Gauche“
  • Test; Catrice Golden Dust Highlighter Drops Test; Catrice Golden Dust Highlighter Drops
  • Test; Catrice HD Active Performance Primer Test; Catrice HD Active Performance Primer
  • CATRICE Lash! Boom! Bang! kunstwimpers CATRICE Lash! Boom! Bang! kunstwimpers
  • Stralend de lente van 2019 in met CATRICE Stralend de lente van 2019 in met CATRICE
  • Etos limited edition December Collection Etos limited edition December Collection
shoppen

Moederdag cadeautip: CATRICE make-up

As. zondag, 14 mei, is het Moederdag, een dag waarop alle moeders wat extra aandacht verdienen en in het zonnetje worden gezet. Of je nu zelf moeder bent of je (schoon)moeder wilt verrassen, CATRICE laat alle mama’s stralen. Speciaal voor deze dag is er een prachtige Moederdag look samengesteld waarmee jij of je (schoon)moeder gegarandeerd sprankelend voor de dag komt.

Sprekende ogen zijn hét uitgangspunt voor een stralende look. Met de Glam & Doll Sculpt & Volume Mascara worden je ogen een echte eyecatcher.  Deze mascara met diepzwarte textuur geeft je perfect gedefinieerde wimpers voor een prachtige opslag.

Om de hele dag stralend door te komen is een goede foundation een absolute must. Met de All Matt Plus – Shine Control Make Up ben je gegarandeerd van een langdurige look. Deze foundation geeft een perfecte matte teint, blijft tot wel 18 uur zitten en heeft een hoge dekking.

Is de All Matt Plus – Shine Control Make Up foundation een beetje te licht of juist iets te donker voor je? Geen probleem. Met de Prime And Fine Make Up Transformer Drops personaliseer je je foundation eenvoudig in de gewenste kleur. Een beetje foundation op de muis van je hand, een paar transformer drops erbij en je foundation wordt helemaal eigen. Ook ideaal wanneer je huid een kleurtje heeft door de zon.

Zachte wangen zijn erg aangenaam als je veel knuffelt op een dag als Moederdag. Met de Light And Shadow Contouring Blush, een ultrazachte poeder in een matte donkere kleur met highlighter, ben je verzekerd van fluweelzachte wangen én een prachtige gloed.

Een touch van roze op je lippen mag niet ontbreken bij een stralende lach van iedere moeder. De Lip Cushion, A little Soulfruit, heeft een zacht sponskussentje waarmee je je lippen eenvoudig een prachtige kleur geeft.

Moederhanden hebben veel te verduren, maar op Moederdag verdienen ook zij een beetje extra aandacht. Met de ICONails Gel Lacquer, PINK OUTSIDE THE BOX, maak je je look helemaal af. Deze nagellak uit het nieuwe ICONails assortiment heeft een roze kleur die bij perfect past bij je Moederdag outfit.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?