You are here: Home » Eten & koken » Koningsdag tip: Be Dutch Be Orange wijn

Koningsdag tip: Be Dutch Be Orange wijn

geschreven door Constance

Morgen is het Koningsdag en natuurlijk kan je aan de Oranjebitter maar je kan ook kiezen voor de Be Dutch Be Orange wijn en dit is een heerlijk nieuw, feestelijk, sprankelend oranje drankje.

De afgelopen 3 jaar heeft de mousserende wijn echt haar intrede gedaan in Nederland. En dat is dan ook reden dat Be Dutch Be Orange is bedacht. Een frisse ‘orange secco’ met een alcoholpercentage van 8,5% en een prettig zoetje. De ideale serveerwijze is in een groot wijnglas met een takje munt en een schijfje sinaasappel of de pittige variant met een takje rozemarijn. Maar natuurlijk ook in een ander glas tijdens welk (feestelijk) moment dan ook.

Be Dutch Be Orange is een drankje bij uitstek tijdens Koningsdag, NK’s, EK’s, WK’s, Prinsjesdag en andere landelijke feestdagen. Maw. alle dagen dat Nederland even ‘oranje’ is.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?