Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe keukentrend; de Spiraalsnijder Nieuwe keukentrend; de Spiraalsnijder
shoppen

Moederdagtip; Maak je eigen spiraal groenten met Kenwood

Wil je meer groenten en fruit eten, maar dan niet op de traditionele manier? Denk dan eens aan de Kenwood FGP203WG Spiralizer want hiermee maak je in een handomdraai smalle en brede linten. Want een spiraalsnijder maakt van groenten noodles en andere leuke sliertjes om te gebruiken in een verfrissende salade, te bakken of in soepen te gebruiken.

Met een spiraalsnijder ga je op een hele andere manier naar groenten en fruit kijken. De spiraalsnijder maakt snel en gemakkelijk spaghettislierten van wortels, komkommer of courgette. En op deze manier zijn deze groentes de perfecte vervanging voor pasta, rijst of zelfs friet.

De spiraalsnijder wordt geleverd met 3 verschillende vormpjes waarmee je Pappardelle, Linguine en Tagliatelle kan maken.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?