You are here: Home » Accessoires » Moederdagtip; Maak je eigen spiraal groenten met Kenwood

Moederdagtip; Maak je eigen spiraal groenten met Kenwood

geschreven door Constance

Wil je meer groenten en fruit eten, maar dan niet op de traditionele manier? Denk dan eens aan de Kenwood FGP203WG Spiralizer want hiermee maak je in een handomdraai smalle en brede linten. Want een spiraalsnijder maakt van groenten noodles en andere leuke sliertjes om te gebruiken in een verfrissende salade, te bakken of in soepen te gebruiken.

Met een spiraalsnijder ga je op een hele andere manier naar groenten en fruit kijken. De spiraalsnijder maakt snel en gemakkelijk spaghettislierten van wortels, komkommer of courgette. En op deze manier zijn deze groentes de perfecte vervanging voor pasta, rijst of zelfs friet.

De spiraalsnijder wordt geleverd met 3 verschillende vormpjes waarmee je Pappardelle, Linguine en Tagliatelle kan maken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com