You are here: Home » Eten & koken » Met de GROHE Blue Home kraan schenk je bruisend water in je glas

Met de GROHE Blue Home kraan schenk je bruisend water in je glas

geschreven door Constance

In mijn eigen keuken zit een GROHE heetwaterkraan maar GROHE heeft een primeur, want met de Blue Home kraan schenk je gekoeld, gefilterd en bruisend water in je glas. Je kunt met GROHE Blue Home kiezen uit plat (zonder bubbels), licht bruisend of bruisend water wordt de aanschaf van water in flessen overbodig. De GROHE Blue Home is daardoor een duurzame keuze en bespaart ook nog eens ruimte in de koelkast.

En voor iedereen die graag mineraalwater drinkt is GROHE Blue Home een perfect duurzaam alternatief. Om 1 literfles mineraalwater te produceren wordt er namelijk al snel 7 liter verspild. GROHE Blue Home zorgt daarbij ook voor 61% minder CO2 in vergelijking tot flessen water. Bovendien draagt gebruik van de GROHE Blue Home bij aan het reduceren van de hoeveelheid plastic die in de oceaan terecht komt.

De DUO versie is een keukenkraan die naast gewoon warm en koud water, ook gefilterd en gekoeld (bruisend) water geeft. Deze is beschikbaar met een C-uitloop, U-uitloop en L-uitloop. De Mono versie (met C-uitloop) geeft alleen gefilterd en gekoeld (bruisend) water en kan eenvoudig naast een bestaande keukenkraan worden geïnstalleerd. De koeler is 20 cm breed en 50 cm diep. Dit betekent dat het hele systeem maar een keukenkastje van minimaal 30 cm nodig heeft en dus toepasbaar is in bijna elke keuken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com