Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

Point-Virgule lanceert nieuwe pannenserie; Pan-a-Moi

Wist je dat schroeipannen een rijker mondgevoel en smaakervaring geven? En dat kan met de nieuwe collectie Pan-a-moi bak- en braadpannen van Point-Virgule. Ze zijn gemaakt van old fashioned klassiek gietijzer, maar ze zijn wel lichter dan traditionele pannen, en ze staan garant voor zeer snelle en gelijkmatige warmtegeleiding en de pannen behouden haar warmte voor een lange duur.

De pan wordt hoogwaardig afgewerkt met een hightech Excalibur-antiaanbaklaag. Dat is de meest stevige en meest duurzame antiaanbaklaag die zelfs metalen keukentools verdraagt en gebruik van vetstof overbodig maakt. Een Excalibur antiaanbaklaag garandeert een perfect schroeiresultaat voor onder meer vlees, vis, scampi, coquilles en groenten.

De Pan-à-moi pannen zijn ideaal om thuis te gebruiken maar zijn ook erkend door de professionele vakvereniging De Meesterkoks van België: dé ambassadeurs van het Belgisch culinaire erfgoed, erkend door gastronomische gidsen en gelauwerd om hun meesterlijke kwaliteiten en spraakmakend engagement in de culinaire wereld.

Met de schroeipannen uit de Pan-à-moi collectie, ideaal voor onder meer tataki en de perfecte ‘Maillard’ korst, ervaar je thuis in eigen keuken het savoir-faire en faire-savoir van een professionele chef. De Pan-à-moi pannen zijn immers ook voorzien van een ergonomisch ontworpen handgreep met stay-cool technologie, zijn inzetbaar op alle warmtebronnen inclusief inductievuur en tot 260°C ovenbestendig. En de pannen zijn makkelijk en zeer snel schoon te maken door ze licht afgekoeld in een sopje van warm water en afwasmiddel met een zachte spons om te spoelen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?