You are here: Home » Beauty » Altruist Dermatologist Sunscreen, zonnecrème met een missie

Altruist Dermatologist Sunscreen, zonnecrème met een missie

geschreven door Constance

Altruist Dermatologist Sunscreen (te koop bij DA drogist) maakt de allerbeste bescherming tegen UV-schade eindelijk betaalbaar. Dit superieure sunscreen is ontwikkeld door twee bevlogen experts met de missie om huidkanker vanaf zeer jonge leeftijd te helpen bestrijden. De opbrengsten worden met liefde ingezet voor kwetsbare kinderen in Afrika die lijden aan albinisme.

Andrew Birnie, vooraanstaand dermatoloog en huidchirurg in Canterbury (Engeland) en de Nederlandse econoom David Westerbeek van Eerten leren elkaar kennen tijdens het surfen in Zuid-Afrika. Het zijn twee idealisten die elkaar vinden in hun passie: de preventie van huidkanker in de toekomst voor zoveel
mogelijk mensen. Samen ontwikkelen ze de allerbeste bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon voor een betaalbare prijs. Ze steken al hun vrije uren in het project en maken gebruik van hun goede relaties om zo de kosten voor productontwikkeling zo laag mogelijk te houden. Doordat ze geen winstoogmerk hebben, komt Altruist voor de beste prijs op de markt. Dankzij mond-tot- mond-reclame groeit Altruist Dermatologist Sunscreen in 2016 uit tot hét zonbeschermingsproduct van het jaar in Engeland.

Helaas liegen de cijfers niet: huidkanker is momenteel de meest voorkomende vorm van kanker. Afgelopen jaar werd bij maar liefst ruim 50.000 Nederlanders een vorm van huidkanker vastgesteld. Dat cijfer zal dalen wanneer kinderen van jongs af aan optimaal beschermd zijn tegen zonnebrand. Dan loopt
het risico tot maar liefst 78% terug. Het is van belang dat je elke 2 uur jezelf opnieuw insmeert en ook de crème royaal aanbrengt.  Een theelepel is voldoende voor het gezicht en een borrelglas vol voor het lichaam; iets dat in de praktijk nog te weinig gebeurt.


Wat is er zo speciaal aan Altruist?
-Altruist SPF30 en Altruist SPF50 zijn aanbevolen door dermatologen.
-Altruist maakt gebruik van de meest geavanceerde filters die momenteel beschikbaar zijn. Gemicroniseerde titanium dioxide biedt UVA bescherming die verder gaat dan de EU standaard
-Tinosorb A2B, het meest geavanceerde zonbeschermingsingrediënt van dit moment, biedt meer bescherming dan het gebruikelijke UV spectrum. (In vitro-tests overtroffen de EU COLIPA aanbevelingen voor UVA bescherming.)
-De formule is zeer fotostabiel, wat betekent dat de UV filters niet snel afbreken in de zon
-De producten zijn ontwikkeld voor een gevoelige huid, zijn parfum- en parabenenvrij, hypoallergeen en niet-comedogeen.
-De crème trekt snel in en is dankzij de niet plakkerige formule prettig in gebruik.
-De crème is water resistent en biedt onmiddellijke bescherming.

En 1 flacon Altruist is tegelijkertijd ook gratis zonnebrandcrème voor een albinokind in Afrika want Altruist werkt samen met de goede doelen organisatie www.afrikaansealbinos.nl dat kinderen met albinisme in Afrika een beter leven biedt. Deze kinderen hebben door hun lichte huid veel te lijden van de felle Afrikaanse zon en hebben een zeer hoog risico op het ontwikkelen van huidkanker op jonge leeftijd. Zo vertoont 100% van de kinderen met albinisme in Tanzania bijvoorbeeld al tekenen van zongerelateerde huidschade voor ze 10 jaar oud zijn. Altruist geeft voor elke verkochte flacon in Nederland gratis een flacon zonnebrandcrème aan een albinokind in Afrika. Hiermee worden duizenden kinderen met albinisme in Afrika geholpen om hun zon gevoelige huid te beschermen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com