You are here: Home » Beauty » Oolaboo Skin Superb Organic Spray-on Bronzer

Oolaboo Skin Superb Organic Spray-on Bronzer

geschreven door Constance

Wil jij Koningsdag met een lekker bruin kleurtje vieren? Of wil je gewoon veilig en vlekkeloos bruin zijn maar dan zonder de risico’s van UV-stralen? In het assortiment van Oolaboo zit nu de Skin Superb Organic Spray-on Bronzer. En dankzij Oolaboo kan je nu thuis bruinen zonder UV-stralen en toxines want conventionele self-tans en bruiningssprays zitten vaak vol met giftige stoffen.

De Oolaboo Skin Superb Organic Spray-on Bronzer is echter een biologische bruiningsspray en biedt een veilig, niet-giftig alternatief voor bruining zonder de gevaren van UV-stralen. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten waaronder een ultra-pure organische DHA en een extra bronzer, Erythrulose, en deze zorgt voor een langdurige teint. Deze 2 niet schadelijke bestanddelen reageren met de aminozuren van de huid, waardoor na slechts 3-4 uur een prachtige vakantiekleur ontstaat, die tot 1 week houdt.

Je gezicht en lichaam krijgen een prachtige, natuurlijke bruine kleur, zonder blootstelling aan de zon. Maar er is meer want deze luxe bronzer is verrijkt met natuurlijke, voedende en pure ingrediënten waaronder: aloë vera en deze kalmeert, verzacht en hydrateert de huid; groene thee extract en dit extract beschermt de huid tegen de zon en vrije radicalen; vitamine E en dit versterkt de barrièrefunctie van de huid; vitamine A en dit stimuleert celvernieuwing en verbetert de elasticiteit van de huid; en tenslotte het co-enzym Q10 dat energie genereert en de huid beschermt tegen oxidatieve stress.

Deze bronzer bruint dus niet alleen, het ondersteunt tevens je huid effectief. Daarnaast heeft de bronzer een frisse mango geur, is biologisch, veilig, niet kleverig en sneldrogend. Het is ook heel eenvoudig zelf aan te brengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijk en egaal gebruinde huid, zonder strepen, vlekken of worteleffect en zonder blootstelling aan de schadelijke UV-stralen van de zon of zonnebank. De bijbehorende luxe bronzing handschoen en/of bronzing kwast zorgen voor een streeploos, eenvoudige applicatie voor gezicht en lichaam, zodat deze bronzer mooi en egaal in de huid trekt en zorgt voor een prachtig gebruinde teint.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com