You are here: Home » Accessoires » Moederdagtip; Mi Moneda MM Vintage lijn

Moederdagtip; Mi Moneda MM Vintage lijn

geschreven door Constance

Toen het Nederlandse merk Mi Moneda (Spaans voor ‘mijn munt’) in 2009 werd opgericht was het gelijk een wereldhit. Mi Moneda is bekend geworden door haar kettingen met daaraan verwisselbare munten (er zijn inmiddels meer dan 350.000 combinaties mogelijk) en deze kettingen worden overal ter wereld dragen, waaronder Celebs zoals Rihanna, Kendall Jenner, Vanessa Hudgens en Halle Berry. Na de kettingen werd de Mi Moneda sieradenlijn uitgebreid met bijpassende oorbellen, armbanden en ringen.

Maar behalve de bekende ‘munten’ sieraden heeft Mi Moneda recentelijk ook een geheel nieuwe sieradenlijn op de markt gebracht, nl. MM Vintage. En zoals de naam ‘Vintage’ het al zegt is MM Vintage geïnspireerd op de zegelring en camee van je opa & oma, maar dan in een modern en hedendaags jasje.

De MM Vintage lijn bestaat uit ovale en vierkante zegelringen en (bijpassende) hangers. Je kunt de zegels (in de ringen én de hangers) draaien en aan de ene kant staan er mooie quotes gegraveerd zoals ‘You’re a gem’ of ‘Life is too short to wear boring jewelry’. En aan de andere kant kan je de hanger of de ring je eigen persoonlijke touch geven door er bijv. je initialen, quote of icoontje in te laten graveren.

Je kunt kiezen uit 6 hangers (3 ovale en 3 vierkante modellen) in de kleuren zilver, geelgoud en roségoud. En er zijn ook 6 bijpassende ringen met dezelfde vormen in dezelfde kleuren. Ik heb ook zo’n geweldige MM Vintage ring mogen uitzoeken en ik heb gekozen voor het ovale rosé gouden model ‘Lolita’ en de rand is afgezet met zwarte Swarovski kristallen.

Mocht je nu voor Moederdag verwend willen worden met een sieraad uit de MM Vintage collectie, hou er dan wel rekening mee dat de sieraden ingegraveerd moeten worden, maw. hou rekening met een levertijd. Want ook mijn ring is pas begin mei klaar.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com