Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dreamers Ibiza; sieraden met een boodschap Dreamers Ibiza; sieraden met een boodschap
  • Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam
  • Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar! Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar!
  • Ellen Beekmans lanceert haar 10e collectie Ellen Beekmans lanceert haar 10e collectie
  • Petite Jae maakt sieraden voor baby’s en kleuters Petite Jae maakt sieraden voor baby’s en kleuters
  • Mail & Win; Flower Power Top van GF Mail & Win; Flower Power Top van GF
shoppen

Moederdagtip; Mi Moneda MM Vintage lijn

Toen het Nederlandse merk Mi Moneda (Spaans voor ‘mijn munt’) in 2009 werd opgericht was het gelijk een wereldhit. Mi Moneda is bekend geworden door haar kettingen met daaraan verwisselbare munten (er zijn inmiddels meer dan 350.000 combinaties mogelijk) en deze kettingen worden overal ter wereld dragen, waaronder Celebs zoals Rihanna, Kendall Jenner, Vanessa Hudgens en Halle Berry. Na de kettingen werd de Mi Moneda sieradenlijn uitgebreid met bijpassende oorbellen, armbanden en ringen.

Maar behalve de bekende ‘munten’ sieraden heeft Mi Moneda recentelijk ook een geheel nieuwe sieradenlijn op de markt gebracht, nl. MM Vintage. En zoals de naam ‘Vintage’ het al zegt is MM Vintage geïnspireerd op de zegelring en camee van je opa & oma, maar dan in een modern en hedendaags jasje.

De MM Vintage lijn bestaat uit ovale en vierkante zegelringen en (bijpassende) hangers. Je kunt de zegels (in de ringen én de hangers) draaien en aan de ene kant staan er mooie quotes gegraveerd zoals ‘You’re a gem’ of ‘Life is too short to wear boring jewelry’. En aan de andere kant kan je de hanger of de ring je eigen persoonlijke touch geven door er bijv. je initialen, quote of icoontje in te laten graveren.

Je kunt kiezen uit 6 hangers (3 ovale en 3 vierkante modellen) in de kleuren zilver, geelgoud en roségoud. En er zijn ook 6 bijpassende ringen met dezelfde vormen in dezelfde kleuren. Ik heb ook zo’n geweldige MM Vintage ring mogen uitzoeken en ik heb gekozen voor het ovale rosé gouden model ‘Lolita’ en de rand is afgezet met zwarte Swarovski kristallen.

Mocht je nu voor Moederdag verwend willen worden met een sieraad uit de MM Vintage collectie, hou er dan wel rekening mee dat de sieraden ingegraveerd moeten worden, maw. hou rekening met een levertijd. Want ook mijn ring is pas begin mei klaar.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?