Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Essence Lente/Zomer update 201 Essence Lente/Zomer update 201
  • Collistar werkt samen illy; Ti Amo Italia Collistar werkt samen illy; Ti Amo Italia
  • OPI nagellak lanceert de Iceland Collection by OPI OPI nagellak lanceert de Iceland Collection by OPI
  • Alessandro introduceert 100% vegan nagellak Alessandro introduceert 100% vegan nagellak
  • Op je paasbest met CATRICE Op je paasbest met CATRICE
  • CATRICE introduceert ICONails nagellak CATRICE introduceert ICONails nagellak

Essence Trend Edition ‘We Are…..’

Lang leve oneindigheid! Volgende maand viert essence met de trend edition “we are…” alle unieke vriendschappen. De uiteenlopende rode tinten gecombineerd met cool grijs verzekert je van een perfecte BFF look. Dé highlights van deze collectie zijn de prachtige hartvormige matte lipsticks en het make-uptasje vermomd als lippen. Voor altijd samen – met essence!

essence we are… amazing – creamy eyeshadow pen is een pen met crèmige textuur en deze creëert mooie oogschaduwstijlen in grijs en lichtroze en kan ook als highlighter worden toegepast.


essence we are… perfect – dip eyeliner ultra black & waterproof. Met deze eyeliner kan je kiezen voor een subtiele look, maar ook voor de ultieme Amy Winehouse wing.

essence we are… crazy – false lashes & 3D rhinestones set zijn mooie valse wimpers en als je de kleine 3D steentjes gebruikt rondom je ogen, wordt je blik nog stralender.

essence we are… flawless – contouring lipliner zorgt ervoor dat je lipstick langer houdt en je lippen nog meer geaccentueerd worden. De lipliner is er in de kleuren roze, rood en pruimbes en zijn dé perfect combi met de matt lipsticks.

essence we are… fabulous – velvet matt lipstick in de kleuren roze, rood en pruimbes en passen bij de contouring lipliners in dezelfde kleuren. En ook de verpakking is heel bijzonder, nl. de hartvormige lipstickvorm.

essence we are… awesome – multicolour blush heeft een hartjes reliëf en geeft je wangen een mooie frisse blos.

essence we are… in love – nail polish met een langhoudende high shine en goede dekking en de kleuren zijn grijs, roze en pruimbes.

essence we are… funny – lip bag en dit toilettasje valt, door de hartjesvorm, zeker op in je handtas.

essence we are… lovely – eau de toilette is een verrassende, frisse geur die elke seconde met je beste vriendin onvergetelijk maakt. De topnoot heeft een fruitig accent met cranberry, wilde aardbei en nashi-peer. De hartnoot geeft de geur een bloemig, exotisch tintje met lelietjes van dale, hibiscus, vergeet-me-nietjes en kokos. De basis bestaat uit een zoete, kruidige noot met sandelhout, amandel, kandijsuiker en musk.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?